Fotbal intern

Război: Pablo Cortacero, anunțul pe care nu-l așteptau fanii lui Dinamo. „Vin în România! DDB? Acțiuni în afara legii!” Cine-l mai crede pe spaniol? Exclusiv

15.03.2021 | 16:27
Război: Pablo Cortacero, anunțul pe care nu-l așteptau fanii lui Dinamo. „Vin în România! DDB? Acțiuni în afara legii!” Cine-l mai crede pe spaniol? Exclusiv
ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero a stat o bună perioadă în umbră, chiar dacă nu a intenționat niciun moment să renunțe la clubul din Ștefan cel Mare. FANATIK i-a solicitat lămuriri despre venirea în România, iar el a remis un comunicat exclusiv pentru site-ul nostru.

Spaniolul va veni zilele următoare în România pentru a fi prezent la procesul de pe 18 martie . Până atunci, însă, Dinamo, singurii care fac eforturi ca Dinamo să ia licența sunt fanii înscriși în DDB.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero, anunțul pe care nu-l așteptau fanii lui Dinamo

”Având în vedere informațiile confuze și rău intenționate care sunt produse în ultima perioadă în mass-media în ceea ce mă privește și în ceea ce privește grupul de investiții din care fac parte și pe care îl reprezint, sunt obligat să fac publice următoarele precizări:

1. Vreau să precizez absolut că, în calitate de acționar majoritar al societății FC Dinamo București 1948, NU mă interesează și NU voi efectua niciun proces de negociere pentru vânzarea acțiunilor care reprezintă 72,8% din capitalul social.

ADVERTISEMENT

2. După acțiunile în afara legii pe care DDB le-a întreprins față de club de pe data de 27 noiembrie 2020, în care angajații spanioli au fost obligați să părăsească țara din cauza unor acțiuni amenințătoare și intimidante, precum și dezvoltarea diferitelor evenimente precum: numirea ilegală a președintelui, fără a fi pe ordinea de zi, a unui nou Președinte al Consiliului de Administrație care nu este legitim, ocuparea și controlul activității administrative și financiare la birourile clubului, managementul sportiv, cantonamentul, Academia, precum și vizitele nefericite la hotel de către o parte mică din grupul DDB menționat pentru a ne insulta, amenința și intimida pe noi, angajații spanioli, serviți această declarație pentru a o denunța public, deoarece justiția pune în curând totul înapoi în ordinea care nu ar fi trebuit niciodată modificată.

3. Niciun grup de investiții de niciun tip nu dorește să își pună în pericol situația economică în fața unor astfel de circumstanțe și în fața instabilității generate de evenimentele menționate crescute și de ignoranță și neîncrederea în oamenii care o administrează atât din punct de vedere financiar, cât și din cauza faptului că nu se știe cine manevrează economic clubul. Din acest motiv, grupul de investiții din care fac parte a decis să aștepte să se întâmple ceva, să lucreze în umbră pentru a nu-și pune în pericol activele financiare.

4. Având în vedere situația nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuși și văzând situația lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce privește managementul sportiv, economic și administrativ; comunic că în următoarele zile voi fi prezent în orașul București, împreună cu profesioniștii mei din grupul de lucru, pentru a recâștiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante și să îndeplinesc toate obligațiile financiare și profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo București 1948 în locul pe care îl merită să fie.

ADVERTISEMENT

5. Dorința mea este să stabilesc sinergii și punți de colaborare cu DDB și cu toate aceste grupuri de fani ai FC Dinamo București dintr-un climat de respect și educație pentru un bine comun și pentru a obține stabilitatea și forța care ne permite să facem un club mai mare”, se arată în comunicatul remis de către Pablo Cortacero către FANATIK.

“Vin în România cu un singur gând. Să preluăm puterea în club”

Spaniolul, care deține în continuare pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo, a explicat clar că oricine își face planuri că va renunța la acțiuni își face doar speranțe deșarte.

”Vin în România cu un singur gând. Să preluăm puterea în club pe care n-ar fi trebuit să o pierdem niciodată și să facem din Dinamo un club mare, stabil financiar. Voi fi prezent la Tribunalul București”, a declarat Pablo Cortacero pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri