Fotbal intern

Pablo Cortacero, făcut praf de o legendă a lui Dinamo: ”Cea mai neagră pată din istorie”

20.03.2021 | 14:15
Pablo Cortacero facut praf de o legenda a lui Dinamo Cea mai neagra pata din istorie
ADVERTISEMENT

Investitorul Pablo Cortacero a fost făcut praf de legenda clubului Dinamo București, Dorinel Munteanu, care consideră că spaniolul este o pată neagră în istoria ”câinilor”.

Fanii din programul DDB au obținut o victorie în instanță împotriva spaniolului. Tribunalul a decis că acesta nu a fost îndepărtat abuziv din fruntea Consiliului de Administrație.

ADVERTISEMENT

Însă, Cortacero rămâne în continuare cu 72% din acțiunile clubului și are alte posibilități să revină în funcțiile de conducere.

Legenda lui Dinamo, Dorinel Munteanu, furios pe Pablo Cortcero

Legendă a clubului Dinamo, Dorinel Munteanu, l-a pus la zid pe Pablo Cortacero: ”E o rușine, îmi pare rău că Dinamo trece prin această situație. Cortacero a venit ca salvator, ca investitior, dar…mă așteptam să fie civilizat, judecând măcar după țara din care provine”.

ADVERTISEMENT

”Trebuia să spună lucrurilor pe nume. Eu sunt alături de Dinamo, de DDB, deși ei știu că nu pot să susțină și-n viitor sută la sută financiar echipa. E un club foarte greu… Absolut, acest Cortacero reprezintă cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo, el și ceilalți spanioli. Acum au ajuns și prin tribunale…aici duce neseriozitatea lor”, a declarat fostul internațional pentru prosport.ro.

Munteanu vorbește despre retrogradarea lui Dinamo

Dorinel Munteanu a comentat și situația sportivă de la Dinamo: ”Dinamo nu s-a regăsit deloc din punct de vedere al jocului. A rămas la conducere secundul lui Contra… Dinamo e greu de condus. E o echipă care impune tradiție, rezultate, pretenții mari.

ADVERTISEMENT

E un pas mic până la retrograre, asta se vede din exterior, chiar dacă nu le place unora să spun asta… A venit nea Gigi Mulțescu, dar el lucrează cu aceeași jucători și îi trebuie putere ca să-i motiveze. Jucătorii trebuie să fie pregătiți de un război foarte greu și foarte mare.

Mulțescu a fost îndepărtat, punct! A fost bătaie de joc, l-au plimbat pe la echipa a doua… E un antrenor profesionist, iubește Dinamo, dar în situația asta nu trebuie să i se impute nimic. Dacă era lăsat de atunci poate nu se mai întâmpla așa, nu se ajungea în situația asta”.

ADVERTISEMENT

Dinamo se luptă în continuare să obțină licența pentru sezonul 2021-2022. De fapt, suporterii din DDB fac eforturi uriașe să țină echipa în viață. PCH a anunțat la cât și cum a scăzut suma care trebuie achitată până la 31 martie pentru licența UEFA și până pe 30 aprilie pentru Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT