Pablo Cortacero ia în calcul demiterea lui Cosmin Contra: ”E normal să luăm decizii”

Traian Terzian   
în Dinamo
27/10/2020, 12:40
Pablo Cortacero ia în calcul demiterea lui Cosmin Contra: ”E normal să luăm decizii”
Acționarul majoritar al clubului Dinamo, Pablo Cortacero, ia în calcul demiterea antrenorului Cosmin Contra, fiind nemulțumit de rezultatele echipei. Sursă foto: Sport Pictures

Acționarul majoritar al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero, ia în calcul demiterea antrenorului Cosmin Contra, fiind nemulțumit de rezultatele echipei.

”Câinii” traversează o perioadă neagră, au ajuns la patru înfrângeri consecutive în Casa Pariurilor Liga 1 și se află pe un dezamăgitor loc 14 în campionat.

După eșecul din meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, tehnicianul dinamovist a vorbit despre o posibilă plecare a sa și a precizat că se află la dispoziția clubului.

Cosmin Contra ar putea fi demis de Pablo Cortacero

”Nici nu mi-a trecut prin cap deocamdată să îl schimb pe Contra cu antrenorul spaniol despre care s-a vorbit. Dar dacă vom pierde și vineri e normal să luăm niște decizii, pentru că sunt foarte supărat că la ce echipă avem nu obținem rezultate și atmosfera este stricată de tot ceea ce se discuta”, a spus Pablo Cortacero despre o posibilă demitere a lui Cosmin Contra.

În etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, Dinamo București va primi vizita Astrei Giurgiu, partida urmând să se dispute vineri, 30 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din Capitală.

”În ceea ce privește problema cu logo-ul DDB care nu mai e menționat pe tricou, eu le-am scris celor din DDB, am stabilit cu ei ca al treilea echipament va avea trecut DDB, dar am stabilit ca primul și al doilea vor fi folosite pentru a pune sponsori, pentru a aduce bani la Dinamo”, a spus spaniolul.

”Deci, asta nu e treaba lui Dorin Șerdean, nu el a luat această decizie, eu am discutat cu suporterii că vom face asta, era ceva stabilit, nu vrea nimeni să îi înlăture”, a mai afirmat patronul ”câinilor”.

Apele sunt în continuare tulburi la Dinamo din cauza problemelor financiare, FANATIK anunțând în exclusivitate că o parte dintre jucători au încă de primit restanțe salariale.

De altfel, și fanii din Peluza Cătălin Hîldan au luat atitudine și au postat un mesaj dur la adresa spaniolilor care au preluat clubul în care au anunțat că investițiile se lasă așteptate.

Închide ×