Fotbal intern

Pablo Cortacero îl contrazice și pe Cornel Dinu: “Nu mai am să îi dau niciun ban lui Negoiță”. Exclusiv

24.01.2021 | 23:32
Pablo Cortacero il contrazice si pe Cornel Dinu Nu mai am sa ii dau niciun ban lui Negoita Exclusiv
Pablo Cortacero îl contrazice și pe Cornel Dinu: "Nu mai am să îi dau niciun ban lui Negoiță". Exclusiv
ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero a intervenit în miez de noapte și a explicat pentru FANATIK că nu mai are de dat niciun ban către Ionuț Negoiță, așa cum a declarat Cornel Dinu. Membru în Consiliul de Administrație, Dinu susține că Ionuț Negoiță negociază cedarea clubului către DDB. 

Asta ar fi posibil în condițiile în care pe lângă cei 500.000 de euro plătiți de Cortacero lui Negoiță pentru pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, ar exista și o clauză de 150.000 de euro care trebuie să fie plătită trimestrial pentru a finaliza preluarea acțiunilor.

ADVERTISEMENT

Numai că Pablo Cortacero susține că nu este absolut nimic adevărat și Ionuț Negoiță nu mai are nicio sumă de bani de încasat de la el. Ibericul susține că fostul patron nu mai poate recupera acțiunile:

Pablo Cortacero îl contrazice și pe Cornel Dinu: “Nu există nicio clauză!”

“Nu este adevărat. Negoiță nu mai poate recupera acțiunile sub nicio formă. Nu există nicio clauză în contractul de vânzare-cumpărare prin care eu ar mai trebui să-i plătesc o sumă de bani”, a spus Cortacero pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a spus că Ionuț Negoiță se gândește să le dea pachetul majoritar de acțiuni suporterilor, profitând de o clauză prin care Cortacero trebuie să plătească 150.000 de euro trimestrial pentru finalizarea tranzacției:

Dinu: “Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru”

„Am niște informații. Domnul Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB, pentru o anumită preluare a lui Dinamo. El nu a fost implicat cu sufletul, nici măcar un gram. El a avut un interes de imagine, dar din câte am auzit, se pare că se poate declanșa o discuție.  Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru.

ADVERTISEMENT

Chiar acum am închis un telefon cu cineva, un om foarte bine pregătit din punct de vedere juridic. Probabil va avea o discuție cu juristul lui Negoiță în zilele următoare. Va discuta cu Domnul Gheorghiță, l-am cunoscut și mi-a făcut impresia de om bine intenționat.

Sunt niște informații în sensul acesta. Dacă Nicolae Badea se va apropia în continuare, ca om de decizie, măcar de sfat, din umbră, este benefic din toate punctele de vedere”, a spus Dinu la Gsp Live.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero nu a investit niciun euro la Dinamo din august când i-a plătit 500.000 de euro lui Ionuț Negoiță pentru pachetul majoritar de acțiuni. Astfel, ibericul are controlul total asupra clubului cu 72,87% din acțiuni.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo: 

  • Pablo Cortacero – 72,87%
  • DDB – 20,61%
  • Nicolae Badea – 7,03%
  • Cornel Dinu – 0,013%

 

 

ADVERTISEMENT