Fotbal intern

Pablo Cortacero îl face praf pe Eftimescu: ”I-au dat lacrimile când am vorbit. E penal ce face”. Exclusiv

24.01.2021 | 14:36
ADVERTISEMENT

Patronul echipei Dinamo București, Pablo Cortacero, a acordat un interviu exploziv pentru FANATIK și îl face praf pe Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație, pe care îl acuză că face lucruri penale la club.

Investitorul spaniol a răspuns celor mai fierbinţi întrebări şi a spus pentru FANATIK că nu are de gând să renunţe nici în ruptul capului la clubul pe care l-a preluat în luna august.

ADVERTISEMENT

În plus, ibericul consideră că decizia CA de a-l da afară pe președintele Dorin Șerdean este ilegală, iar Eftimescu nu are drept de semnătură.

Constantin Eftimescu, pus la zid de Pablo Cortacero

Pablo Cortacero a izbucnit în interviu acordat pentru FANATIK și-a a precizat că faptele lui Cosntantin Eftimescu au iz penal și anunță că tot ce semnează președintele Consiliului de Administrație este ilegal.

ADVERTISEMENT

”Eftimescu nu poate fi președinte. Documentul de la Registrul Comerțului din România este clar. Pe 22 ianuarie 2021 se arată foarte clar cine este președintele clubului și cine este patronul. Cu asta spun totul. Președintele sunt eu. Așa că tot ce semnează Eftimescu din postura de președinte este ilegal.

Și va avea consecințe penale. Nu știu dacă el semnează fiind amenințat, dar tot ce a semnat este ilegal. Nu pot fi doi președinți în același timp la un club. De fiecare dată când este un CA trebuie să treacă pe la Registrul Comerțului și dacă nu este înregistrat la Registrul Comerțului nu este valid”, a declarat spaniolul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cortacero anunță că Eftimescu va pleca din club când vor intra banii

”Eftimescu se comportă ca și când ar fi președintele clubului, dar nu este! Asta e o problemă foarte mare pentru el. Eu am trimis un document către FRF și LPF în care să anunț cine este președintele clubului. Nu poate semna. Tot ce semnează este ilegal. Asta chiar dacă sunt, chiar dacă nu sunt banii în club.

Nu vreau să ajung să depun un denunț penal. Avocații din România m-au sfătuit să depun un denunț penal. Pentru că tot ce fac este ilegal. Ceea ce este clar este că dacă n-o să se oprească să semneze lucruri în numele clubului, atunci vom depune un denunț penal chiar dacă nu vrem”, a amenințat Cortacero.

ADVERTISEMENT

”Eu știu că el este sub presiune. Am vorbit cu el și mi-a spus că atunci când vor intra banii în club va pleca din club. Mi-a spus că tot ce face, face ca echipa să nu dispară. Iar eu i-am spus că nu se pune problema de așa ceva. Chiar și împrumuturile pe care le semnează sunt ilegale.

Trebuie să înțeleagă toată lumea că la Registrul Comerțului eu sunt președintele lui Dinamo și Eftimescu nu poate semna în numele lui Dinamo. El semnează lucruri care sunt penale, nu civile. Că vorbim de bani aici. Iar asta o știe și Eftimescu. I-am spus și i-au dat lacrimile când am vorbit cu el la birouri. Iar apoi a intrat Anghel”, a mai spus investitorul spaniol în interviul pentru FANATIK.

”Eftimescu nu poate face nimic pentru că nu are drept de semnătură la bancă. Tot ce semnează el e ilegal. De ce crezi că nu au putut să modifice la Registrul Comerțului? Cei de la bancă au spus clar, nu putem să vorbim cu DDB dacă ei nu ne aduc de la Registrul Comerțului că s-a schimbat președintele”, a încheiat Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT