ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Pablo Cortacero, mesaj din Spania pentru suporteri: “Majorăm capitalul social cu 5 milioane de euro”

Autor: Marian Popovici | 13.11.2020 | 16:53
Pablo Cortacero, mesaj din Spania pentru suporteri:
Pablo Cortacero, mesaj din Spania pentru suporteri: "Majorăm capitalul social cu 5 milioane de euro"

Pablo Cortacero a avut prima ieșire publică după frământările din ultimele zile cu privire la situația financiară de la Dinamo. Ibericul a făcut un nou apel la liniște și promite încă o dată faptul că nu abandonează proiectul. 

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri originar din Granada a transmis un mesaj prin intermediul contului de Facebook de la Dinamo prin spune că a fost făcută o primă plată pentru salarii și furnizori și precizează că banii vor intra în cursul săptămânii viitoare.

Mai mult, Cortacero spune că au fost convocați membri din Consiliul de Administrație pentru capitalul social al clubului cu suma de 5 milioane de euro, în condițiile în care, atenție, singurii bani aduși de iberic în club au fost 500.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Pablo Cortacero susține că vineri a plătit salariile: “Banii intră la începutul săptămânii viitoare”

“București, 13 noiembrie 2020. Acționar majoritar al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero a transmis în această după-amiază, din Spania, un mesaj către toți suporterii echipei din Ștefan cel Mare, publicat pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

«Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situația în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăților și gestionarea deficitară a acestei societăți au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor și în cadrul clubului.

“Majorăm capitalul social al clubului cu suma de 5 milioane de euro”

Prin acest comunicat, vreau să transmit liniște și să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii și furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare.

Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administrație pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conștient de dificultățile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament față de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut și nu am intenția de a-l abandona!»”, spune Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra nu mai are încredere în omul care l-a adus la Dinamo și nu s-a sfiit să îl ironizeze pe Pablo Cortacero, despre care spune că a mai trimis banii de câteva ori, însă nu au ajuns:

“Cu Pablo Cortacero am vorbit miercuri. A zis că a trimis banii și că vor ajunge. Să vedem când ajung, că au fost trimiși bani și acum o lună și jumătate. De vreo șase ori au tot fost trimiși bani și nu au ajuns. Rufo Collado vine mereu la fiecare antrenamente”, a spus Contra.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!