Pablo Cortacero, noul șef al lui Dinamo, caută un charter pentru a aduce de urgență 9 jucători spanioli la București! Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste   
în Dinamo
13/08/2020, 21:07
Pablo Cortacero, noul șef al lui Dinamo, caută un charter pentru a aduce de urgență 9 jucători spanioli la București! Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
Pablo Cortacero, noul șef al lui Dinamo, caută un charter pentru a aduce 9 jucători spanioli la București! Foto: fcdinamo.ro

Pablo Cortacero a cumpărat Dinamo de la Ionuț Negoiță și s-a apucat imediat de treabă. Se pregătește să schimbe antrenorul și să-i aducă acestuia jucători pentru a întări echipa.

FANATIK a aflat că reprezentantul firmei Belen International SA, care a cumpărat Dinamo, este în căutarea unui charter pentru a aduce la București jucătorii spanioli pe care-i dorește la Dinamo!

Pablo Cortacero vrea să aducă la Dinamo 9 fotbaliști spanioli, care au jucat în a doua și a treia divizie iberică

La puțin timp după ce a ciocnit paharele de șampanie cu Ionuț Negoiță pentru cumpărarea lui Dinamo, spaniolul Pablo Cortacero, ajutat îndeaproape de avocatul Pavel Șerdean, s-a apucat serios de treabă.

S-a discutat deja despre noul antrenor, FANATIK dezvăluind o discuție pe care Cortacero a avut-o la RIN cu oamenii lui Negoiță. Spaniolul părea destul de încrezător și spunea că a semnat un precontract cu Cosmin Contra încă dinainte de pandemie pentru a veni antrenor principal la Dinamo dacă el, Cortacero, va izbuti să cumpere de la Negoiță.

A reușit, vedem acum dacă datele problemei s-au schimbat în vreun fel. Dacă nu vine Contra, va veni oricum un antrenor spaniol în locul lui Gigi Mulțescu. Iar noul antrenor, indiferent de nume, are nevoie de jucători. Și numeric, dar mai ales valoric.

Cortacero e pregătit în acest sens. Încearcă să găsească foarte repede un charter pentru a aduce la București 9 jucători spanioli. Toți vor semna cu Dinamo! Sunt fotbaliști care au activat în Segunda și Segunda B în fotbalul spaniol.

Pablo Cortacero a fost deja la sediul LPF pentru a se cunoaște cu Gino Iorgulescu, care a fost „blocat” acolo ore în șir de Ioan Mărginean!

Ziua de joi, 13 august, a fost foarte plină pentru spaniolul Pablo Cortacero, noul acționar majoritar de la Dinamo. După ce a plecat de la RIN, de la negocierile finale cu Ionuț Negoiță, acesta s-a dus la sediul Ligii Profesioniste.

A fost însoțit de avocatul Dorin Șerdean, iar la LPF l-a așteptat președintele Gino Iorgulescu. Acesta era prezent din cursul dimineții, când având loc acolo Adunarea Generală urmată de stabilirea țintarului pentru noul sezon.

Cortacero a vrut să-l cunoască personal pe șeful Ligii, dar nu avea nicio șansă, dacă nu avea un aliat! FANATIK a aflat că Ioan Mărginean, fostul președinte de la Gaz Metan Mediaș, era informat că se va semna vânzarea lui Dinamo și l-a rugat pe Iorgulescu să mai stea până după-amiază pentru că va avea un vizitator de seamă.

Gino Iorgulescu și Ioan Mărginean l-au întâmpinat pe Pablo Cortacero la Ligă, Gino având astfel ocazia să discute personal cu cel mai nou șef  de club din fotbalul de care răspunde. Iar prezența acolo a lui Ioan Mărginean este încă un indiciu că „Limoniu” va fi probabil noul manager general al lui Dinamo de limbă spaniolă.

Închide ×