Fotbal intern

Pablo Cortacero promite că proiectul Dinamo merge mai departe: ”Banii vor veni imediat”

05.11.2020 | 19:23
Pablo Cortacero promite ca proiectul Dinamo merge mai departe Banii vor veni imediat
ADVERTISEMENT

Noul patron al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero, promite că proiectul va merge mai departe și anunță că banii vor intra în conturi foarte curând.

Tot mai multă lume se îndoiește de buna credință a investitorilor spanioli și unii consideră că gruparea din Ștefan cel Mare va ajunge din nou la Ionuț Negoiță dacă acesta nu își va primi banii.

ADVERTISEMENT

Cortacero ar fi trebuit să sosească în această săptămână la București pentru a rezolva mare parte dintre problemele financiare cu care se confruntă Dinamo, dar venirea sa a fost amânată deoarece  a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Promisiunea lui Pablo Cortacero după ultimele probleme de la Dinamo

”Mă simt mai bine, am ieșit din spital în această seară pentru a continua acasă tratamentul pe care mi l-au comunicat medicii. Mă bucur, împreună cu familia mea, că am reușit să trec peste un moment foarte dificil”, a declarat patronul spaniol pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

”Am văzut mesajele primite în ultimele zile, le mulțumesc tuturor prietenilor și suporterilor dinamoviști pentru susținere! Ce pot să spun acum este că banii vor veni imediat, mă refer aici la transferul pentru necesitățile imediate ale clubului, iar echipa își va continua programul de pregătire stabilit înaintea meciului cu Viitorul”, este promisiunea lui Pablo Cortacero pentru cei de la Dinamo.

”De asemenea, săptămâna viitoare vrem să anunțăm convocarea Consiliului de Administrație într-o ședință privind mărirea capitalului social al clubului”, a încheiat omul de afaceri spaniol.

ADVERTISEMENT

Întârzierea plăților către jucători l-au înfuriat pe antrenorul Cosmin Contra. Și așa sub presiune din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, tehnicianul este convins că nu are cum să-și mobilizeze echipa dacă există datorii, mai ales că urmează un meci crucial în deplasare cu Viitorul.

Nu este pentru prima oară când Cosmin Contra se ia de investitorii spanioli de la Dinamo. Înaintea meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, FANATIK v-a dezvăluit că  antrenorul dinamovist este neliniștit de faptul că banii promiși de spanioli întârzie să apară, ceea ce creează o stare de tensiune în sânul echipei și are repercusiuni și asupra rezultatelor.

ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal are în plan să înființeze un departament de integritate pentru a putea preveni problemele financiare ale cluburilor, cum sunt cele existente acum la Dinamo. Prin acest departament, forul condus de  Gino Iorgulescu ar vrea să verifice mai întâi tranzacțiile prin care formațiile din primul eșalon sunt preluate de anumiți investitori, fără să fie oferite garanțiile necesare.

ADVERTISEMENT