Fotbal intern

Pablo Cortacero a sosit în România. După-amiază se va întâlni cu board-ul celor de la DDB! Update

30.08.2020 | 10:23
Pablo Cortacero a sosit in Romania Dupaamiaza se va intalni cu boardul celor de la DDB Update
ADVERTISEMENT

Dinamo a intrat pe data de 13 august în era spaniolă. Omul de afaceri Pablo Cortacero a preluat clubul de la Ionuț Negoiță și promite investiții importante la clubul “roș-albilor”. Suporterii care dețin procente din club vor avea o primă întâlnire cu noul finanțator al clubului.

UPDATE 30 august, ora 9:16 / Pablo Cortacero a sosit în România sâmbătă noaptea, cu o cursă de la Malaga. El a fost așteptat la aeroport de directorul sportiv Rufo Collado și de Marius Iorga, șeful departamentului de Scouting. Întrebat dacă are emoții, acesta a răspuns: „Puțin, vorbim mâine”, iar apoi a adăugat scurt un „Forza Dinamo!”, susține GSP.

ADVERTISEMENT
Pablo Cortacero a sosit sâmbătă noaptea în România, iar duminică după-amiaza îl va prezenta oficial pe Cosmin Contra la Dinamo. foto: gsp.ro

Pablo Cortacero a programat întâlnirea cu board-ul celor de la DDB, duminică, 30 august, la ora 15:30, la Săftica. Astfel, va fi primul dialog între finanțatorul spaniol și fani, care dețin 20,6% din club:

“Întâlnire între Pablo Cortacero și Board DDB. 

Noul acționar majoritar al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero, va avea o întâlnire cu reprezentanții suporterilor înscriși în Programul “Doar Dinamo București” (DDB).

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero se va întâlni cu board-ul celor de la DDB! Fanii au nemulțumiri

Întâlnirea a fost programată duminică, 30 august 2020 (ora 15:30), la Săftica, conducerea administrativă DDB fiind invitată și la prima conferință de presă în care Pablo Cortacero va prezenta noul proiect pentru Dinamo București”, se arată în comunicatul dinamoviștilor.

Însă, fanii nu sunt atât de încântați de această întâlnire pentru că ea va avea loc pe fugă. Întrevederea va fi doar de o oră și jumătate, în condițiile în care de la ora 17:00 va fi prezentat noul proiect al lui Dinamo, într-o conferință de presă:

ADVERTISEMENT

“Dacă vrei să funcționeze o relație, e normal să setezi o discuție amplă”

„Nu știu cu cine au vorbit și stabilit, nu prea e în regulă să facem chestia pe grabă. M-aș fi așteptat la o discuție serioasă, cu prezentarea surselor de finanțare, nu pe fugă. OK, dorința există de a discuta cu ei, dar convorbirea merită mai mult decât o întâlnire pe fugă.

Dacă vrei să funcționeze o relație, că suntem asociați, chiar dacă ei majoritari, noi minoritari, e normal să setezi o discuție amplă.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm de pașii buni care se fac la echipă, dar cred că e mai benefică o întâlnire pe îndelete. Să explice și DDB cum vrea să fie colaborarea, mai ales că fanii vor să ajute Dinamo și pe noii acționari în demersul lor.

“Vrem să eliminăm comunicare prin Facebook, media, ci să discutăm direct”

Ar trebui să-și facă timp mai mult pentru entitatea care este și acționar, finanțator și reprezintă suporterii, asociația care a asigurat bunul mers al clubului în ultimul an.

Vrem să eliminăm comunicare prin Facebook, media, ci să discutăm direct, primordial fiind să avem Dinamo sus de tot”, a declarat Andrei Gerea pentru Gsp.ro.

 

ADVERTISEMENT