Fotbal intern

Pablo Cortacero și-a anunțat revenirea în România! „Se întoarce cu bani și va ajuta Dinamo”

10.03.2021 | 21:02
Pablo Cortacero sia anuntat revenirea in Romania Se intoarce cu bani si va ajuta Dinamo
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a vorbit despre Pablo Cortacero, patronul din acte al lui Dinamo, despre care spune că l-a sunat și că i-a spus că se întoarce în România cu bani.

Fostul atacant al naționalei României a dezvăluit conversația pe care a avut-o cu Pablo Cortacero și ibericul l-a anunțat că și-a rezolvat problemele din Anglia și că va veni cu bani pentru a o pune pe Dinamo pe picioare.

ADVERTISEMENT

Dinamo continuă să traverseze un moment nefast în istorie și ocupă în prezent locul 13 în Liga 1, cu doar 27 de puncte, după 26 de etape jucate.

Ciprian Marica i-a anunțat revenirea lui Pablo Cortacero în România

Ciprian Marica a anunțat că Pablo Cortacero va reveni în București și că este gata să o ajute pe Dinamo să treacă peste perioada grea în care se află: „Ieri sau alaltăieri m-a sunat Cortacero și mi-a spus că vine la București. Îmi zice, știu, știu că nu mă crezi, dar voi veni la București și pun Dinamo pe picioare.

ADVERTISEMENT

Așa mi-a spus că a fost în Anglia și că și-a rezolvat problema și că se întoarce în România cu bani și că va ajuta Dinamo. Sunt bani de un club pentru talia lui Dinamo”.

„Mi-a spus că va plăti și că totul va fi bine. I-am spus mai întâi să-și rezolve problemele cu Dinamo și după să vorbească cu mine”, a spus Ciprian Marica la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

La Dinamo se discuta despre o revenire a lui Cortacero

FANATIK a anunțat în exclusivitate la începutul lunii martie, faptul că în interiorul clubului se discută despre o revenire a lui Pablo Cortacero în România și că nu va renunța ușor la Dinamo: „O să câștige procesul pentru că nu avem ce face. Are 72% din club și, din păcate, cu 20% nu ai cum să îl răstorni. Sigur va reveni, mai ales dacă situația va fi mai calmă.

Cu salarii plătite, cu licența luată o să revină să își revendice drepturile. Chiar dacă el n-are niciun ban, nu va renunța. Astea sunt niște vise pe care le avem că nu se mai întoarce Cortacero. Se va întoarce”.

ADVERTISEMENT

„Și nici măcar el nu trebuie să plătească. Pentru că nu sunt ale lui. Sunt ale clubului toate datoriile. Dacă nu vrea, poate să își revendice toate drepturile fără să aducă niciun ban, doar pentru că el are 72%”, a spus unul dintre oamenii din club pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT