Carousel hot news

Pablo de Lucas îl AMENINŢĂ pe Hagi: “Mergem să îl BATEM!”

După ce etapa trecută, Petrolul a pierdut partida pe muchie de cuţit, acum lupii promit să îşi revină în clasamentul primei ligi. Spaniolul Pablo de Lucas a declarat exclusiv pentru FANATIK.RO...
28.09.2014 | 11:35
Pablo de Lucas îl AMENINŢĂ pe Hagi: “Mergem să îl BATEM!”
ADVERTISEMENT

După ce etapa trecută, Petrolul a pierdut partida pe muchie de cuţit, acum lupii promit să îşi revină în clasamentul primei ligi. Spaniolul Pablo de Lucas a declarat exclusiv pentru FANATIK.RO că echipa ploieşteană îşi doreşte să se întoarcă de la malul mării cu cele trei puncte. “Îmi doresc să cîştigăm cu Viitorul. E foarte important să batem, chiar dacă este vorba despre echipa unei legende ca Hagi. Poate fi 1-0 sau chiar 2-0. Cu cît mai multe goluri, cu atît mai bine. Important pentru noi e să luăm cele trei puncte”, a spus spaniolul. Petrolul se află pe locul 6 în clasamentul primei ligi.

Cu Gigi Mulţescu antrenor, lupii continua să fie o echipă ofensivă şi să continue lupta la titlu. “Cred că Petrolul este o echipă care pune mare preţ pe atac. Chiar dacă echipa a schimbat antrenorii, consider că am rămas un grup ofensiv care are ca obiectiv principal cîştigarea tuturor partidelor şi bineînţeles titlul”, crede ibericul. La cei 28 de ani, Pablo de Lucas are 38 de apariţii în tricoul Petrolul şi două goluri.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri