Update. Anunţ moldovenesc: FCSB – Iaşi, amânat:) Ce a făcut Luţu

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
01/04/2018, 16:50
Update. Anunţ moldovenesc: FCSB – Iaşi, amânat:) Ce a făcut Luţu

UPDATE, ora 16:45/ CSM Politehnica Iaşi continuă seria de glume pe contul de Facebook. Moldovenii au anunţat că meciul se va juca până la urmă, după intervenţia salutară a lui Ionuţ Luţu. “UPDATE! Situaţia a fost rezolvată. A adus Luţu o mătură în plus şi a degajat traficul. Meciul se joacă la ora programată”, a fost mesajul celor de la Iaşi.


Imaginile cu Gigi Becali şi oile sale pe şosea, în Pipera, au stârnit amuzamentul tuturor. Pentru că meciul dintre FCSB şi CSM Politehnica se va juca pe 1 aprilie, cei care se ocupă de contul de Facebook al moldovenilor au anunţat că meciul nu se va juca pentru că echipa lui Flavius Stoican nu poate ajunge la stadion:

“O nouă amânare în Liga 1! Cu toţii aţi văzut, ieri, imaginile cu finanţatorul FCSB care şi-a scos oile la păscut. Se pare că ambuteiajul creat în traficul din capitală ne va face imposibilă ajungerea la Arena Naţională în timp util pentru meciul ce ar trebui să aibă loc în această seară, la ora 20:45: FCSB – Politehnica Iaşi. Vom reveni cu amănunte”, au scris cei de la Iaşi.

Partida dintre FCSB şi CSM Politehnica Iaşi se va disputa azi, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×