Life

Păcatele la care sunt predispuse zodiile. Peștii se confruntă cu lenea, Taurii cu lăcomia

Păcatele la care ești predispus, în funcție de zodie. Peștii cad pradă lenei, iar Taurii lăcomiei. Iată horoscopul integral.
04.04.2023 | 21:39
Pacatele la care sunt predispuse zodiile Pestii se confrunta cu lenea Taurii cu lacomia
Păcatele tuturor zodiilor. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Astrologii au descoperit de-a lungul timpului că fiecare zodie în parte a horoscopului este predispusă la un anumit păcat. Mai mare sau mai mic, unele îl comit de ani buni, în mod repetat. Totodată, unii nativii își dau seama de el, iar alții nu.

Păcatele cărora zodiile cad pradă

Astrologii sunt de părere că nativii pot face față păcatelor, însă totul depinde de voința lor. Dacă duc o luptă crâncenă cu ele, ar fi bine să apeleze la un specialist, care îi poate ajuta să fie echilibrați și să-și prioritizeze strict ceea ce au ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii cad pradă furiei de multe ori. Cu greu își pot stăpâni acești nativi starea de nervozitate și li se întâmplă adesea să se irite din motive nesemnificative sau chiar din nimic, spre uimirea celor din jur. Ar face bine să-și stăpânească nervii.

Taur

Taurii cad adesea în păcatul lăcomiei. Nu se mulțumesc să aibă lucruri puține sau bani puțini. Pentru ei, luxul, un buget consistent și o mâncare bogată sunt ideale pentru un trai așa cum și-au imaginat întotdeauna. Astrologii îi îndeamnă să fie mai cumpătați.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii tind să scoată din context anumite lucruri. Uneori, simțindu-se cu musca pe căciula, prezintă anumite situații în favoarea lor. Se pierd în detalii, iar cei din jur își pot da seama cu ușurință dacă mint sau spun adevărul despre ceea ce vorbesc.

Rac

Racii au păcatul de a-i ”preaslăvi” pe cei din jurul lor. Astfel, tind să li se închine și să devină sclavi. Uneori, par că intră cu forța în viața anumitor persoane și cad o pacoste pe capul acestora. Deși li se atrage atenția, tot nu încearcă să se schimbe.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au păcatul mândriei. Din punctul lor de vedere, nimeni nu este mai presus de ei, nimeni nu este mai perfect, mai frumos sau mai deștept. De asemenea, au senzația că pot avea toată lumea la picioare și că nimic nu-i poate învinge vreodată.

Fecioară

Fecioarele sunt invidioase. Tot timpul se uită în curtea celuilalt și li se pare că are mai mult decât ele. Nu fac bine, deoarece își încarcă sufletul cu lucruri mărunte. Astrologii le îndeamnă să-și aprecieze mai mult viața pe care o au, deoarece este minunată.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele au păcatul vanității. Tot timpul vor să fie bine îmbrăcate, să aibă cele mai scumpe parfumuri, produse cosmetice sau mașini de lux. Mai mult, s-ar uita în oglindă și și-ar admira fizicul cât este ziua de lungă. Nimeni nu pare a fi mai presus de orgoliul lor.

Scorpion

Scorpionii tot timpul poftesc la anumite lucruri. Cu greu se pot abține și cad astfel în păcat. Inclusiv atunci când este post, Scorpionii nu pot ocoli mâncărurile bine gătite, băuturile fine, petrecerile, vacanțele scumpe sau orice înseamnă abaterea de la regulă.

Săgetător

Săgetătorii se confruntă cu o problemă chiar mare. Adulterul este păcatul lor suprem. Imediat cedează frumuseții altor femei, în cazul bărbaților, și uită de partenerele de cuplu sau de soțiile lor. Referitor la femeile Săgetător, acestea cu greu pot face față complimentelor.

Capricorn

Capricornii fac mereu treabă în zilele sfinte. Încalcă mai mereu perioadele din calendar când ar trebui să se odihnească. Nu iau în considerare nici măcar Paștele, Crăciunul sau alte zile mari de sărbătoare. Astrologii îi îndeamnă să aibă respect față de religia lor.

Vărsător

Vărsătorii se cred Dumnezeu. Au impresia că ei cunosc totul și că nimeni nu știe mai multe decât ei. Se pun întotdeauna pe un piedestal și cheltuie mai mult decât ar trebui, de fiecare dată. Ar fi bine să fie mai modești și mai cumpătați.

Pești

Peștii se lasă pradă lenei. Cu greu se mobilizează pentru îndeplinirea anumitor lucruri și cu greu pot lua decizii. Poate la mijloc fi vorba și despre lipsa motivației, însă nici nu cercetează cauza. Astrologii le recomandă să facă anumite lucruri, chiar dacă nu au dispoziția necesară.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Ce scrie presa din Italia, după ce Istvan Kovacs a fost înjurat pe...
Ce scrie presa din Italia, după ce Istvan Kovacs a fost înjurat pe teren la Inter - Atletico 1-0
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce...
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce a ajuns în București: „E infernal aici!”. Ce a observat
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
Cum se vor calcula pensiile în funcție de noua lege. Puncte bonus pentru...
Cum se vor calcula pensiile în funcție de noua lege. Puncte bonus pentru anii de vechime, orele suplimentare sau prime
Becali simte cum îi fuge pământul de sub picioare: patronul FCSB asistă la...
Becali simte cum îi fuge pământul de sub picioare: patronul FCSB asistă la un scenariu de coșmar ANALIZĂ
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care...
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care au ales să plece la muncă în străinătate
Cine sunt românii care vor primi pensie mai mică după recalculare? Șeful Casei...
Cine sunt românii care vor primi pensie mai mică după recalculare? Șeful Casei de Pensii a făcut anunțul
O nouă moarte cu cântec în Rusia. Un celebru blogger s-ar fi sinucis
O nouă moarte cu cântec în Rusia. Un celebru blogger s-ar fi sinucis
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai...
Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. Lua 10 pastile pe zi și s-a săturat. ''Cred în divinitate!''
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni...
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni mai atractivă”
Cu ce trebuie să stropești ceapa, pentru a scăpa de viermi și insecte....
Cu ce trebuie să stropești ceapa, pentru a scăpa de viermi și insecte. Vei avea o recoltă bogată ca a grădinarilor pricepuți