Life

Pace în ziua botezului între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj a avut impresara pentru micuțul Liam

Este pace între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului lui Liam, fiul antrenorului. Ce mesaj a avut impresara pentru micuț.
25.09.2022 | 16:17
Pace in ziua botezului intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf Ce mesaj a avut impresara pentru micutul Liam
Anamaria Prodan, mesaj de pace pentru Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului micuțului Liam. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică este o zi importantă din viața cuplului Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc. Astăzi, în Capitală, are loc botezul fiului lor născut în luna mai.

Anamaria Prodan, mesaj de pace pentru Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului micuțului Liam

Botezul micuțului Liam are loc la o biserică din București. Invitații vor ajunge apoi la Clubul Diplomaților, o locație exclusivistă din Capitală.

ADVERTISEMENT

Până la startul petrecerii, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au primit un mesaj de la o persoană de la care se așteptau mai puțin.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan, cea care cu doar 48 de ore în urmă se bătea în stradă cu soțul ei, a transmis un mesaj împăciuitor.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că relația dintre impresară și Reghe este una extrem de rece, aceasta i-a transmis celui mic doar gânduri de bine.

”Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

ADVERTISEMENT

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp”, a scris Anamaria Prodan pe rețeaua de socializare.

Anamaria Prodan anunță că dorește încetarea conflictului cu soțul său

În același mesaj, Anamaria Prodan a mai precizat că nu își mai dorește să audă critici la adresa familiei lor, deoarece aceasta ”a construit un imperiu” și așa vrea să rămână în văzul lumii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, impresara a mai punctat că vrea să găsească cât mai repede posibil o rezolvare în acest scandal.

”Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. (…) Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi!

Îi dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan / REGHECAMPF”, se mai arată în postare.

ADVERTISEMENT