Fotbal international

Paco Alcacer, cumpărat definitiv de Borussia Dortmund. Câți bani primește Barcelona!

23.11.2018 | 22:10
Paco Alcacer a marcat de 8 ori în 6 partide în Bundesliga

Borussia Dortmund a anunțat că îl va transfera definitv pe spaniolul Paco Alcacer. Atacantul Barcelonei a fost împrumutat de catalani cu opțiune de cumpărare definitivă, iar acum Borussia a activat-o. În doar 6 meciuri de Bundesliga și două în Liga Campionilor spaniolul i-a convins pe nemți să-l transfere definitiv. Mutarea va fi oficializată duminică, dar cei de la Borussia Dortmund au anunțat că au luat azi decizia.

“Astăzi i-am informat pe cei de la FC Barcelona că am activat opțiunea de cumpărare definitivă a fotbalistului. Paco este aici cu noi, alături de noi cu trup și suflet. S-a adaptat într-un timp foarte scurt și a devenit un titular indiscutabil în echipa noastră. Sunt convins că Paco este 100% ce ne trebuie nouă.”, a anunțat  Michael Zorc, directorul sportiv al celor de la Borussia Dortmund.

Paco Alcacer, cumpărat definitiv de Borussia Dortmund. Barcelona primește 23 de milioane de euro

“Sunt foarte fericit la Dortmund, avem o echipă frumoasă. Borussia Dortmund reprezintă acum alegerea corectă pentru mine. Voi face totul pentru a răsplăti încrederea pe care mi-au acordat-o prin evoluțiile mele și prin goluri.”, a spus atacantul transferat acum definitiv de la FC Barcelona. Catalanii vor încasa 23 de milioane de euro pentru transferul definitv al lui Paco Alcacer la Dortmund, plus alte 5 milioane bonus în funcție de performanțele atacantului. FC Barcelona va mai primi iși un procent de 5% dintr-un eventual viitor transfer.

Paco Alcacer a avut un start fulminant la Borussia Dortmund. În cele 6 partide de campionat în care a jucat atacantul împrumutat de FC Barcelona a marcat de 8 ori. În schimb în Liga Campionilor, spaniolul nu a punctat decât o dată, dar nu a prins decât două partide. Cu Paco Alcacer în atac, Borussia Dortmund merge ceas, “galbenii” fiind pe primul loc în campionat cu 27 de puncte, în timp ce rivala Bayern Munchen este abia pe locul 5, la 7 puncte în urma echipei antrenate de Lucien Favre.

  • 23 de milioane de euro încasează FC Barcelona de la Borussia Dortmund pentru Paco Alcacer
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri