Life

Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj emoționant după marea finală. Ce a spus despre Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10

Paco a transmis un mesaj emoționant după marea finală Chefi la Cuțite. Ce a spus despre câștigătoarea sezonului 10, Florica Boboi.
06.12.2022 | 19:12
Paco de la Chefi la Cutite mesaj emotionant dupa marea finala Ce a spus despre Florica Boboi castigatoarea sezonului 10
Paco de la Chefi la Cuțite, mesaj după marea finală. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paco a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Chefi la Cuțite, sezonul 10, iar după marea finală a emisiunii a postat un mesaj pe rețelele sociale.

Ce mesaj a transmis Paco după marea finală Chefi la Cuțite

Francisco Quintanar Angulo, pe numele său real, a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea.

Fostul concurent a felicitat-o pe Florica Boboi pentru câștigarea marelui premiu și a fost ales de aceasta în finală, pentru a găti alături de ea.

ADVERTISEMENT

Paco le-a mulțumit foștilor coechipieri, dar și lui chef Sorin Bontea pentru ajutorul și susținerea acordate de-a lungul competiției.

Cu toate că nu a ajuns în finală, Paco a descris experiența în show-ul culinar ca fiind “minunată”.

ADVERTISEMENT

Bucătarul originar din Spania a primit numeroase mesaje de încurajare din partea fanilor și continuă să primească și după finala sezonului 10 Chefi la Cuțite.

“Gata! Asta a fost tot și ce experiență minunată a fost. Felicitări Floricăi pentru marele premiu, îi mulțumesc pentru că m-a ales în echipa câștigătoare și le mulțumesc de asemenea lui Chef Bontea și tuturor colegilor pentru ajutor și susținere.

ADVERTISEMENT

Poate că nu am înțeles mereu tot, dar am înțeles să muncesc și să-mi dau toată silința să fiu un membru de valoare al echipei, dar și să fiu mai bun decât ieri în fiecare zi.

Mulțumesc și pentru toată susținerea de aici și pentru toate mesajele publice și private care continuă să curgă. Toate mă copleșesc și mă emoționează. Mulțumesc și mult respect!”, a transmis Paco pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cine este Paco de la Chefi la Cuțite

Originar din Campo de Criptana, Spania, Paco are 55 de ani și este căsătorit cu o româncă, Dana. Înainte să se mute în România, cei doi au lucrat mulți ani într-un restaurant din Pala de Mallorca.

Împreună cu soția lui, Paco a lucrat mai bine de cinci luni și la o unitate militară din Irak. Cei doi au gătit zilnic pentru 1.500 de soldați, iar în acea perioadă s-au apropiat mai mult.

Soția lui Paco este originară din Cluj-Napoca, dar a plecat să lucreze în Spania cu mulți ani în urmă. Dana spăla vasele la bucătăria unde lucra Paco, iar de atunci a început povestea lor de dragoste.

La un moment dat, Dana a decis să se întoarcă în România. Soțul ei nu a rezistat prea mult timp departe de ea, așa că a urmat-o, iar apoi și-au deschis propriul restaurant.

ADVERTISEMENT