Sport

Pact între Rapid și FCSB înaintea marelui derby! Câte bilete a primit echipa lui Gigi Becali. Exclusiv

Rapid și FCSB au făcut un pact înaintea marelui derby. Astfel, suporterii echipei lui Gigi Becali au la dispoziție 8.700 de bilete pentru meciul de duminică.
13.08.2021 | 17:45
Pact intre Rapid si FCSB inaintea marelui derby Cate bilete a primit echipa lui Gigi Becali Exclusiv
ADVERTISEMENT

Stadionul va fi deschis la 75 la sută din capacitate, adică vor putea asista 41.000 de persoane la derby. Și, prin urmare, FCSB ar trebui să aibă asigurate aproximativ 2.000 de bilete, cât înseamnă 5 la sută, procentul rezervat oaspeților.

Pact între Rapid și FCSB înaintea marelui derby

FANATIK a aflat că Rapid și FCSB au făcut un pact de reciprocitate. Astfel că, suporterii roș-albaștri au primit 8.700 de bilete, urmând ca și rapidiștii să primească același număr de tichete la meciul retur.

ADVERTISEMENT

Partida Rapid – FCSB se va juca duminică, de la ora 21:30. În prezent, Rapid se află pe locul 2 din Liga 1, cu zece puncte. Iar FCSB se situează pe locul 4, cu opt puncte.

Nicolae Dică a prefațat derby-ul dintre Rapid și FCSB

Nicolae Dică, fostul antrenor și jucător al FCSB-ului, se așteaptă ca meciul dintre Rapid și FCSB să fie unul incendiar. Acesta consideră că rapidiștii nu vor presta un joc defensiv, chiar dacă FCSB este favorită la victorie.

ADVERTISEMENT

„Când joci cu 30-40.000 în tribună ce să mai… mai trebuie să mai vină antrenorul să te mai motiveze? Nu mai poate să îţi spună absolut nimic, doar să pregătească jocul tactic. 

Dintre adversarii pe care i-am avut în astfel de meciuri, cel mai greu de depăşit era Constantin. Marius Constantin. Pentru că era tănâr atunci, avea vână în el, era rău şi era un adversar dificil.  Şi Săpunaru, dar Constantin era mai dur ca el. 

ADVERTISEMENT

Steaua are un lot mai tânăr, cu jucători de la mijlocul terenului în sus care pot face diferenţa 1 contra 1, pe spaţii mici au tehnică bună.

Rapid mizează foarte mult pe aceşti jucători cu experienţă care nu sunt la prima tinereţe, dar s-a văzut pe acest început de campionat că contează experienţa.

ADVERTISEMENT

Aportul lor în teren se vede, au început foarte bine, cred că nici ei nu se aşteptau.

Mă aştept la un meci spectaculos pentru că Rapid nu este echipa aia care să spui că stă în 30-40 de metri şi joacă contraatac. E o echipă care joacă, care încearcă să pună probleme adversarului”a declarat Nicolae Dică, la  Telekom Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT