Life

Pactul pe care Bodo de la Proconsul și soția lui l-au făcut la începutul relației: „Nu mă recăsătoresc”

Bodo, solistul trupei Proconsul, era hotărât să nu se mai recăsătorească după ce mariajul cu Ioana Băsescu s-a încheiat, iar atunci când a cunoscut-o pe Loredana, a avut grijă să-i spună acest lucru.
19.08.2022 | 11:01
Pactul pe care Bodo de la Proconsul si sotia lui lau facut la inceputul relatiei Nu ma recasatoresc
Bodo, solistul trupei Proconsul, și Liliana Marin au făcut dezvăluiri despre căsnicia lor. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

De aproximativ 14 ani, Bodo, solistul trupei Proconsul, se iubește cu Loredana, femeia împreună cu care a adoptat doi copii. Totuși, atunci când s-au cunoscut, artistul privea complet diferit lucrurile și, după mariajul cu Ioana Băsescu, era decis să nu se mai căsătorească vreodată.

Bodo de la Proconsul și soția lui au făcut un pact atunci când s-au cunoscut. Artistul nu era dispus să se recăsătorească

Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, a fost în perioada 2003-2006 căsătorit cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României. După ce mariajul lor s-a încheiat, solistul trupei Proconsul nici măcar nu se gândea să își refacă viața.

ADVERTISEMENT

Totuși, el a întâlnit-o pe Liliana, femeia împreună cu care a adoptat doi copii. În prezent, ei locuiesc la țară, în Argeș, acolo unde au deschis și o școală de muzică. 

„La momentul respectiv, nu bănuiam și nici nu mă gândeam că mă voi recăsători vreodată. Cred că a fost cu folos întâlnirea mea cu Loredana”, a declarat Bodo despre începutul relației, pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Bodo soției lui atunci când s-au întâlnit?

Liliana Marin a mărturisit că Bodo era foarte hotărât să nu se mai căsătorească niciodată și nici măcar să se implice foarte mult emoțional în relație. Cu toate acestea, pe parcurs, situația a luat o cu totul altă întorsătură, iar dragostea l-a schimbat pe solist.

„Bodo, când m-a cunoscut, mi-a zis așa, ‘Fii atentă, fată, îți spun trei lucruri. Mi-a spus așa: ‘Vezi că eu nu spun prea mult te iubesc, spun spre deloc.

ADVERTISEMENT

Nu o să mă mai recăsătoresc niciodată, pentru că am fost căsătorit. Nu mai vreau. Mi-a ajuns și al treilea, vezi că eu o să mă duc foarte des la pescuit’.

Deci, îmi spune de nu știu câte ori pe zi ‘te iubesc’, s-a și căsătorit cu mine. N-a mai fost nici la pescuit. Eu m-am simțit mai iubită de el, decât el de mine.

ADVERTISEMENT

El este foarte bun cu mine și ăsta este limbajul meu de dragoste”, a declarat soția lui Bodo, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT