Carousel hot news

Reacţie fabuloasă a lui Pădureanu la adresa Naşului! Ce legătură există între Sandu şi telenovela Cristea – Bianca!

Jean Pădureanu a fost, în ultimii ani, unul dintre cei mai influenţi conducători de club din istoria fotbalului românesc. Fostul preşedinte se află acum într-o situaţie disperată, este...
19.02.2014 | 20:00
Reacţie fabuloasă a lui Pădureanu la adresa Naşului! Ce legătură există între Sandu şi telenovela Cristea - Bianca!
Jean Padureanu.
ADVERTISEMENT

Jean Pădureanu a fost, în ultimii ani, unul dintre cei mai influenţi conducători de club din istoria fotbalului românesc. Fostul preşedinte se află acum într-o situaţie disperată, este bolnav, nu mai are bani de medicamente, motiv pentru a recurs la un gest extrem: şi-a vîndut apartamentul! Salvarea sa a venit de la Mircea Sandu, preşedintele FRF, care i-a întins o mînă de ajutor şi a ales să-i ofere o locuinţă unde să stea. “Pădureanu şi-a vîndut apartamentul pentru medicamente, avea şi datorii mari. M-a sunat să îl cazez, am grijă de el pentru că nu are ce să mănînce. Între familiile noastre este o mare legătură. Acum eu am grijă de el”, a dezvăluit Sandu despre cel poreclit “Lordul”.

“Nu comentez declaraţiile lui Sandu”

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK.RO, Jean Pădureanu a oferit o declaraţie incredibilă, susţinînd că îl captivează mai mult scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea decît afirmaţiile grave făcute de Mircea Sandu. “Nu comentez în nici un fel aceste tîmpenii. Pe mine mă interesează mai mult telenovela cu Bianca şi Cristea. Eu mă distrez pe spatele altora, dar nu las pe nimeni să se distreze pe spatele meu. Dacă doriţi să discutăm despre fotbal o putem face, dar despre acest aspect refuz”, a spus Pădureanu pentru FANATIK.RO.

 Meniul zilnic: 17 pastile dimineaţa, 17 seara!

ADVERTISEMENT

Stimulatorul de inimă nu reprezintă singurul lucru care îi dă bătăi de cap lui Pădureanu, îl mai chinuie şi diabetul de care suferă de mai mult timp, şi care s-a agravat în ultima perioadă, afectînd şi alte componente vitale ale organismului. „Bolile s-au acumulat, iar cele vechi s-au acutizat, asta reflectîndu-se prin tratamentul medicamentos de care are parte. Viaţa îi este pusă în pericol tocmai de medicamentele care îl ţin în viaţă, acestea fiind foarte puternice! Dimineaţa este nevoit să înghită 17 pastile, iar seara mai ia 17. Starea lui este deplorabilă, dar probleme cu memoria nu cred că are. De cîte ori s-a vorbit cu el, niciodată nu a dat impresia că ar uita ceva. Dimpotrivă, îşi aduce aminte şi lucruri petrecute în urmă cu cîteva decenii”, au specificat apropiaţii lui Pădureanu, care totuşi a fost prezent la ultimul termen din cel mai mare proces în care sînt implicaţi oamenii din fotbal.

49 de ani a activat Jean Pădureanu în cadrul clubului Gloria Bistriţa

1.200 de lei este pensia cu care s-a ales „Lordul” după o viaţă în fotbal 

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri