Carousel hot news

La un pas de COMĂ! Unul dintre condamnaţii din Dosarul Transferurilor e în stare CRITICĂ: “Respiră cu masca de oxigen!”

Starea de sanatate a lui Jean Padureanu este foarte grava. Fostul presedinte al Gloriei Bistrita este la un pas de coma, respira cu ajutorul unei masti de oxigen si nu mai poate sta in picioare. De...
10.03.2014 | 22:40
La un pas de COMĂ! Unul dintre condamnaţii din Dosarul Transferurilor e în stare CRITICĂ:

Starea de sanatate a lui Jean Padureanu este foarte grava. Fostul presedinte al Gloriei Bistrita este la un pas de coma, respira cu ajutorul unei masti de oxigen si nu mai poate sta in picioare. De altfel, medicii se tem ca acesta poate face infarct.

Incarcerat in penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare in “Dosarul Transferurilor”, Jean Padureanu se afla in stare foarte grava, in spitalul inchisorii. In varsta de 78 de ani, fostul presedinte al Gloriei Bistrita sufera de nenumarate afectiuni, printre care diabet intr-o forma agreaziva, probleme cu inima si cu tensiunea, iar mai noi este suspectat si de Alhzimer:

“A fost o prostie ca l-au luat din spital, acolo unde se afla in momentul condamnarii, pentru a-l duce la inchisoare. Acest om nici nu mai poate merge, a fost dus de politisti cu caruciorul de rotile. Vorbim de un abuz din partea statului roman. A fost tratat ca un criminal, nu ca un om care a platit ani rand milioane de euro statului roman. Nea Jean se simte tare rau. Respira printr-o masca de oxigen, deoarece nu mai poate singur. Tremura din toate incheieturile si nici gand sa mai stea in picioare. Are o stare comatoasa, din care incepe sa se trezeasca din ce in ce mai rar. Medicii nu ii dau mari sanse sa isi revina si nici nu are ce sa ii faca, mai ales ca are o varsta la care nu i se mai poate adnimistra orice fel de medicament. Medicilor le este teama sa nu faca un infarct. Chiar i-ar fi fatal”, a declarat un apropiat al lui “tata Jean”. Sper ca cineva sa vada declaratiile astea, care sunt un strigat de ajutor. Este pacat ca un astfel de om sa isi traiasca ultimele zile pe un pat dintr-o inchisoare”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

Desi procurorii au cerut inchisoare cu suspendare pentru Jean Padureanu, tocmai din cauza starii de sanatate precara, judecatorii l-au condamnat pe fostul presedinte al Gloriei Bistrita la 3 ani si o luna cu executare. Aflat pe patul unui spital din Capitalei, in nea’ Jean a izbucnit in lacrimi in momentul in care a aflat sentinta, strigand ca mai bine moare, decat sa faca puscarie.

jean_padureanu_fourfourtwo_hu_72413900

 

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri