Fotbal intern

Tata Jean, la un pas de TRAGEDIE! “S-a UMPLUT creierul de SÎNGE!”

Jean Pădureanu a fost eliberat din închisoare vara trecută, după ce a ispăşit mai bine de o treime din pedeapsa de 3 ani şi 4 luni primită în Dosarul Transferurilor....
19.03.2016 | 12:36
Tata Jean la un pas de TRAGEDIE Sa UMPLUT creierul de SINGE
ADVERTISEMENT

Jean Pădureanu a fost eliberat din închisoare vara trecută, după ce a ispăşit mai bine de o treime din pedeapsa de 3 ani şi 4 luni primită în Dosarul Transferurilor.

Bolnav de Alzheimer, fostul conducător al Gloriei s-a retras la Bistriţa pentru a-şi continua viaţa. La scurt timp, au apărut informaţii conform cărora “Tata Jean” nu mai este lucid, că şi-a pierdut apartamentul în care locuia şi că se află la un pas de moarte.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a luat legătura cu cel poreclit “Lordul”, care a ţinut să dezmintă cele apărute în mass-media. Pădureanu a declarat că are, într-adevăr, anumite probleme de sănătate, însă ce era mai greu a trecut.

“Cînd calc, parcă mă străpunge un cuţit!”

În prezent, Jean Pădureanu se află la Bucureşti, unde urmează un tratament după un accident pe care l-a suferit în locuinţa din Bistriţa. “În urmă cu două săptămîni, am căzut pe scări. Eram încălţat cu papuci de casă, din plastic, şi am alunecat. Mă doare foarte rău corpul de la mijloc în jos, doctorii mi-au spus că am cădere de muşchi. Nu pot mişca degetele de la picior. Cînd merg mă ajut de un cadru, însă mă pot mişca şi fără el. Dar cînd calc cu piciorul drept, parca mă străpunge un cuţit. Fac un tratament cu băi calde, puţină sală… Dar îmi voi reveni. Voi trece şi peste asta”, a spus Pădureanu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Susţine că nu şi-a pierdut apartamentul

Picioarele nu au fost singurele care au avut de suferit în urma căzăturii. “M-am lovit rău şi la cap, mi s-a umplut creierul de sînge. Dar, din fericire, lichidul s-a mai eliminat. Dar pielea capului este, şi acum, crăpată. Mă mănîncă foarte rău, este coaja, se adună şi mătreaţa. Mă spăl de două ori pe zi cu şampon pentru a elimina resturile de sînge. Dar voi fi bine”, a precizat Pădureanu, pe un ton extrem de optimist. “Tata Jean”, care pe 22 martie va împlini venerabila vîrstă de 80 de ani, a ţinut să dezmintă şi informaţia conform căreia şi-a pierdut locuinţa din Bistriţa. “Nu e adevărat, este apartamentul meu! Pe cel din Bucureşti nu-l mai am pentru că l-am vîndut”, a spus Pădureanu.

“Nu ştiu dacă au intrat banii de la LPF!”

Forul condus de Gino Iorgulescu i-a acordat lui Jean Pădureanu un ajutor anual de 6.000 de lei pentru a se putea întreţine. “Lordul” va trebuie să prezinte chitanţe care să ateste faptul că banii au fost cheltuiţi pentru nevoile curente. “Am auzit şi eu, dar nu ştiu, încă, dacă acei bani au fost viraţi în cont. Probabil trebuie să intre. Cu Dumitru Dragomir vorbesc tot timpul, este un adevărat prieten. Aş fi vrut acum să mă văd şi cu Mircea Sandu, dar am înţeles că este plecat din ţară”, a spus Pădureanu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Va fi vizitat de Dragomir, Sandu şi Kassay

Dorinţa lui “Tata Jean” se va împlini, totuşi, peste cîteva săptămîni. Dumitru Dragomir, preşedintele lui FC Voluntari, se va ocupa personal de acest lucru. “Aştept să se mai încălzească vremea, după care eu, Sandu şi Kassay vom merge la Bistriţa. Nu pentru a primi o masă de la Jean, aşa cum se întîmpla pe vremuri, ci pentru a-i acorda noi una. Îl vom ajuta cu absolut tot ce are nevoie. Bătrîneţea nu iartă pe nimeni, dar pot să vă spun că Jean este very-strong, adică în putere, şi că aberează cei care susţin că nu mai ştie pe ce lume este”, a spus Dragomir pentru FANATIK.RO.

“Nu am făcut pe mine, nu am purtat pamperşi!”

Pădureanu încearcă, pe cît posibil, să uite perioada petrecută la închisoare. “Ce a fost a fost, nu vreau să mă mai gîndesc la acele momente. Dar vreau, însă, să fac lumină în privinţa unor lucruri. Niciodată nu am făcut pe mine, niciodată nu am purtat pamperşi, aşa cum s-a scris cînd eram după gratii. Nişte poveşti! Am avut probleme de sănătate, dar departe de cele care au apărut în public. Asta să fie clar. Mi-am ispăşit pedeapsa şi cu asta am terminat orice discuţie pe marginea acestui subiect”, a spus Pădureanu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Fotbalul este în progres!”

În ciuda vîrstei înaintate, “Lordul” a rămas aproape de fotbal, pe care îl urmăreşte cu atenţie din faţa televizorului. „Este un mic progres faţă de sezoanele trecute. Acest sistem cu play-off şi play-out este foarte bun. Observ la jucători mai multă ambiţie şi preocupare. Doresc mult succes fotbalului românesc şi echipei naţionale la Euro!”, a spus Pădureanu, care susţine că este, în continuare, implicat în fenomen: “Sînt preşedinte de onoare la Gloria Bistriţa, echipă care se află, momentan, în Liga a 5-a. Echipa se prezintă bine, sper să revenim în fotbalul mare”.

80 de ani va împlini Pădureanu pe 22 martie

3 ani şi 4 luni de închisoare este sentinţa primită de Pădureanu în “Dosarul Transferurilor”

ADVERTISEMENT