News

Pagina de Facebook a lui Marcel Toader a fost deturnată de internauți. Ce a apărut la scurt timp după ce afaceristul a murit!

03.08.2019 | 19:18
Pagina de Facebook a lui Marcel Toader a fost deturnata de internauti Ce a aparut la scurt timp dupa ce afaceristul a murit

După ce vestea că Marcel Toader a plecat fulgerător dintre noi la vârsta de 56 de ani, internauții au luat cu asalt pagina de Facebook a afaceristului. Multora nu le vine să creadă că fostul rugbist a murit, alții au transmis condoleanțe familiei.

Pagina de Facebook a afaceristului, asaltată de prieteni

Marcel Toader a murit în urmă cu câteva ore în urma unui infarct, în timp ce se afla la masă. Paramedicii care au ajuns la fața locului l-au resuscitat pe afacerist timp de 57 de minute, dar inima lui a cedat. Se știe că Marcel Toader avea probleme cu inima.

Vestea fulgerătoare i-a întristat pe prietenii afaceristului care au început să scrie pe contul personal de Facebook mesaje de îndurerare și condoleanțe. Florin Moldovan și Șurub Ștefan sunt doi dintre prietenii fostului rugbist care i-au transmis sincere condoleanțe și au adăugat câte o fotografie cu Marcel Toader. „Dumnezeu să te ierte ! ? Prieten drag nu te voi uita niciodată!”, au scris ei.

Ce spune Gabriela Cristea despre moartea fostului soț
Prietenii afaceristului au scris pe contul de Facebook a lui Marcel Toader mesaje de condoleanțe. Sursa foto: b1.ro

Ce spune Gabriela Cristea despre vestea morții fostului soț

Marcel Toader și Gabriela Cristea au fost căsătoriți timp de 5 ani, dar în anul 2013 au ajuns să divorțeze după ce vedeta de televiziune a vrut să facă un copil prin fertilizare în vitro, dar afaceristul s-a opus. Cei doi au ținut legătura doar prin intermediul avocaților pentru că fostul rugbist îi datorează Gabrielei Cristea o sumă de 400.000 de euro.

Poftim?! Nu știu absolut nimic, acum aflu. Nu am mai ținut legătura cu el, decât prin intermediul avocaților și nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu știu nimic. Condoleanțe familiei, altceva ce pot să spun!?“, a declarat Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.