Sport

Paige Spiranac, cea mai sexy jucătoare de golf din lume: „E striperiță, face filme pentru adulți”. Foto

Paige Spiranac s-a retras din circuitul profesionist de golf și a vrut să se sinucidă după ce a fost amenințată cu moartea de suporterii unei echipe de basseball din San Diego.
21.12.2021 | 11:47
Paige Spiranac este cea mai sexy jucătoare de golf din lume. Sursă foto: Instagram Paige Spiranac
ADVERTISEMENT

Fotografiile cu jucătoarea de golf Paige Spiranac au făcut înconjurul lumii, iar focoasa blondă a sucit mințile a milioane de bărbați de pretutindeni.

Americanca a renunțat de câțiva ani la cariera de profesionistă, dar continuă să participe la turneele de amatori. „Echipamentul” cu care se afișează pe terenul de golf a viralizat-o pe Instagram, unde este urmărită de 3,2 milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Paige Spiranac, una dintre cele mai sexy sportive din lume

Paige Spiranac a fost însă criticată de mulți fani pentru ținutele sale provocatoare, iar unii dintre internauți i-au sugerat că ar trebui să joace în filme pentru adulți: „Dacă tu joci, ar trebui să o faci în filmele pentru adulți!”. Răspunsul a venit instant: „A purta jambiere la golf nu înseamnă a face filme pentru adulți”.

Sexy-jucătoarea de golf a fost extrem de deranjată de aceste remarci ale fanilor și a contraatacat: „Și dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu sunt: ‘Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a spus Paige Spiranac, într-un podcast.

ADVERTISEMENT

Paige Spiranac mai are 260.000 de urmăritori pe Youtube, în timp ce pe Twitter a adunat peste 485.000 de urmăritori.

Paige Spiranac, mesaj pentru critici: „Nu mă deranjează să fiu sexy”

Paige Spiranac e convinsă că nu e nimic greșit în a te îmbrăca sexy și a declarat: „După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori”.

ADVERTISEMENT

Paige Spiranac a transmis și un mesaj pentru toți bărbații din lumea întreagă și le-a explicat cum ar trebui să se comporte la prima întâlnire: „Nimeni nu mai iese la întâlniri aşa cum se întâmpla înainte. Am fost la întâlniri la care tipul era foarte grozav, dar fie era emoţionat, fie nu ştia să poarte o conversaţie.

Consider că este o lipsă de respect. Sunt genul de persoană care, când se întâmplă lucruri mărunte, nu le trece cu vederea. Am tendinţa să le dau amploare. Când mă întrebi despre familia mea, chiar îmi face plăcere. Dar unele persoane au probleme de familie. Aşa că, sfatul meu e să vezi cum merge întâlnirea şi să pui întrebările în funcţie de asta.

ADVERTISEMENT

Să nu ai aceleaşi cinci întrebări pe care le pui celui sau celei cu care te întâlneşti pentru prima dată. Amestecă-le, încearcă să asculţi ce ţi se spune. Aşa că, fii un bun ascultător. Cred că asta e important”, a mai spus Spiranac.

Paige Spiranac a vrut să se sinucidă după ce a fost amenințată de fani: „O să te tai”

Anul trecut Paige a fost chiar amenințată cu moartea după ce a spus în glumă că nu îi place echipa de baseball San Diego Padres și chiar a vrut să se sinucidă.

„Până la urmă am spus că-mi pare rău pentru că primeam amenințări cu moartea. Oamenii îmi ziceau ceva de genul ‘vino la El Cajon (n.r. – oraș în San Diego County) și o să te tăi’. Cineva mi-a spus că sunt un star porno expirat și că nu am dreptul să vorbesc despre baseball”.

ADVERTISEMENT