News

Pal Dardai vede România favorită: “Voi jucaţi pentru primul loc, Ungaria, pentru locul 3!”

Selecţionerul Ungariei, Pal Dardai a susţinut conferinţa de presă înaintea meciului din preliminariile Euro 2016 cu România. Maghiarul spune că e o atmosferă bună la lot şi e încrezător...
Autor: Marian Popovici | 10.10.2014 | 16:56
Pal Dardai vede România favorită:

Selecţionerul Ungariei, Pal Dardai a susţinut conferinţa de presă înaintea meciului din preliminariile Euro 2016 cu România. Maghiarul spune că e o atmosferă bună la lot şi e încrezător înainte de partidă. Totuşi, Dardai recunoaşte că România joacă pentru primul loc, în timp ce Ungaria joacă pentru locul 3:

“Nu e nimic special la care să mă gîndesc. Nu pot să spun acum tactica, dacă vrea colega îi spun între 4 ochi. Cu siguranţă nu mă voi apăra.  Nu simt nicio presiune. În stadion va fi sărbătoare, arena este frumoasă, dar am mai fost pe arene mai mari. Noi ne uităm înainte. Rezultatul îl vom vedea mîine. E bine că jucătorii cunosc stadionul. 

Informaţiile pe care mi le-a transmis Miriuţă sînt generale. Ştim ce poate echipa României şi ce nu ştie echipa României. Nu am urmărit meciul din Grecia, m-am ocupat de echipa mea.  Ne pregătim pentru meci. Au venit cu familiile la joc. Relaxarea este un punct cheie pentru pregătirea meciului. Nu ştiu programul de mîine. Korcsmar şi Stieber nu vor juca, avem variante. 

 Este o mentalitate ungurească să punem negativismul înainte de meci. Toată lumea este calmă, nu e presiune, ne-am făcut lecţiile. România joacă pentru locul 1, noi jucăm pentru locul 3″, a declarat selecţionerul Ungariei la conferinţa de presă înaintea meciului.

România – Ungaria va avea loc sîmbătă de la ora 19:00 pe Arena Naţională în etapa a doua a preliminariilor de la Euro 2016.

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!