News

Cum arată palatul de un miliard de lire sterline care i-ar aparține lui Vladimir Putin. Imaginile surprinse de echipa lui Aleksei Navalnîi

Echipa lui Aleksei Navalnîi a dat publicității, în ianuarie 2022, imagini cu palatul în valoare de un miliard de lire sterline care i-ar aparține lui Vladimir Putin. Acesta ar avea și o sală de striptease
26.02.2022 | 17:16
Cum arata palatul de un miliard de lire sterline care iar apartine lui Vladimir Putin Imaginile surprinse de echipa lui Aleksei Navalnii
Imagini cu presupusul palat al lui Vladimir Putin. sursă foto: colaj Fanatik / Aleksei Navalnîi
ADVERTISEMENT

O serie de imagini din interiorul palatului în valoare de un miliard de lire sterline, care i-ar aparține președintelui rus Vladimir Putin, a fost dată publicității de echipa lui Aleksei Navalnîi, în data de 20 ianuarie 2022.

Palatul de un miliard de lire sterline care i-ar aparține lui Putin

Cu mai bine de o lună în urmă, echipa opozantului rus Aleksei Navalnîi a dat publicității o serie de imagini cu un palat în valoare de un miliard de lire sterlire, despre care se crede că ar fi al președintelui Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Membrii echipei au făcut rost de imaginile cu interiorul palatului în urma unor scurgeri de informații.

Potrivit documentelor, aceasta este cea mai mare clădire rezidențială din Federația Rusă, terenul întinzându-se pe mai bine de 17 mii de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Există și un pod uriaș, care măsoară 80 de metri, folosit pentru a ajunge la Casa Oaspeților, denumită și Casa Ceaiului, care are o suprafață de 2.500 de metri.

De asemenea, au existat la un moment dat și trei heliporturi, însă unul dintre ele a fost îndepărtat și înlocuit cu un teren de hochei, de 56 de metri.

ADVERTISEMENT

Un inginer care a lucrat la construcție a numit palatul o “comoară națională”, sugerând faptul că pasajele subterane îngropate în stâncă ar fi mult mai ingenioase chiar și decât buncărul din primul film al seriei James Bond.

Pe fondul controverselor în ceea ce privește presupul palat al lui Vladimir Putin, oligarhul Arkadi Rotenberg a negat că îi aparține președintelui și a spus că el este cel care deține proprietatea de pe stâncă, cu vedere la Marea Neagră.

ADVERTISEMENT

Presupusul palat al lui Putin are și o sală de striptease

Una dintre pozele date publicității arată faptul că, în interiorul palatului, ar exista o sală de striptease, cu o scenă și un stâlp dedicat dansatoarelor, cunoscută și sub numele de “narghilea”.

“Sala de striptease, narghilea, spune-i cum vrei, chiar există. Și arată mult mai rău decât ne-am putea imagina.

Scena este plină de perne. Nici nu știm cum să o descriem. Un portal? O silueta a unui dom de templu?”, au declarat membrii echipei lui Aleksei Navalnîi, potrivit Daily Mail.

Alte imagini făcute publice de aceștia arată presupusul dormitor al liderului rus, un al doilea dormitor și biroul acestuia, precum și o piscină.

ADVERTISEMENT