News

Palatul Bragadiru, vechi de mai bine de 100 de ani, scos la vânzare. Suma uriașă cerută pentru clădirea din Capitală

Palatul Bragadiru, una dintre cele mai frumoase și mai spectaculoase clădiri din București, este de vânzare. Care e suma cerută pentru această construcție veche de peste 100 de ani.
27.07.2022 | 20:50
Palatul Bragadiru vechi de mai bine de 100 de ani scos la vanzare Suma uriasa ceruta pentru cladirea din Capitala
Palatul Bragadiru, scos la vânzare pentru 26 de milioane de euro. Sursa foto: palatulbragadiru.ro
ADVERTISEMENT

Palatul Bragadiru, o locație din centrul Municipiului București cu o istorie extrem de bogată, a fost scos la vânzare.

Palatul Bragadiru, scos la vânzare pentru 26 de milioane de euro. Cum arată clădirea de peste 100 de ani

Conform anunţului de vânzare postat pe un site de imobiliare, Palatul (foto – AICI) din centrul Capitalei, recent restaurat, are 10.000 de metri pătraţi şi o grădină de peste 12.000 de metri pătraţi.

ADVERTISEMENT

Cei interesați trebuie să știe că impresionanta clădire se poate cumpăra şi fără grădină. Preţul acesteia din urmă este unul de 13 milioane de euro.

  • 26.000.000 de euro costă Palatul Bragadiru în ansamblul său complet

”Palat unicat în centrul Bucureștiului, având 10.000 mp construiți, S+P+3 etaje, amprenta la sol 2.411 mp, teren 16.490, sub construcție 4369 mp, 87 de încăperi, grădina aferentă palatului 12.121 mp, încadrată în zona urbanistică M3.

ADVERTISEMENT

Palatul este renovat așa cum reiese din poze, se vinde separat de grădină sau în totalitate la un preț de 26.000.000 euro sau separat 13.000.000 euro fiecare. Plus 2% comision firmă”, se arată în anunțul de pe site-ul imobiliare.ro.

Din descrierea postată pe site-ul oficial al clădirii, aflăm că locația este un spațiu dedicat organizării diferitelor evenimente, de la nunți, botezuri, aniversări până la petreceri corporatiste.

ADVERTISEMENT

”De mai bine de 100 de ani, în centrul Bucureștiului, există un singur palat privat învăluit în nostalgia petrecerilor aristocratice.

Gazdă primitoare pe tot parcursul anului pentru evenimentele importante din viața dumneavoastră, fie nunți, botezuri și alte ocazii însemnate, evenimente culturale sau corporatiste, Complexul Arhitectural Palatul Bragadiru, cu o suprafață de peste 16.000 mp, împletește firele de poveste ale momentelor de hotar cu talentul echipei organizatorice”.

ADVERTISEMENT

Palatul Bragadiru, una dintre cele mai impunătoare construcții ale Bucureștiului de altă dată

Palatul Bragadiru este o construcție realizată după planurile concepute de arhitectul austriac Anton Shuckerl.

Clădirea este impresionantă atât prin mărime, cât și prin arhitectură și decorațiuni, cu o atenție deosebită acordată detaliilor.

La peste un secol de la construcția sa, Palatul Bragadiru rămâne una dintre cele mai impunătoare construcții ale Bucureștiului de altă dată.

Dumitru Marinescu Bragadiru a început construcția ‘Colosului’, așa cum era cunoscută clădirea la începuturile sale, în jurul anului 1905.

ADVERTISEMENT
Tags: