Carousel hot news

Rednic l-a “FURAT” pe Palic! Fostul căpitan al “câinilor”, în Belgia

UPDATE, ora 11:08 / Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Antun Palic. Croatul trebuia să semneze cu Melbourne City, dar a fost deturnat de echipa lui Mircea Rednic, Mouscron. ...
Autori: Alex Bradescu, Marian Popovici | 15.08.2017 | 11:13

UPDATE, ora 11:08 / Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Antun Palic. Croatul trebuia să semneze cu Melbourne City, dar a fost deturnat de echipa lui Mircea Rednic, Mouscron. 

20883433_10214493948971416_736462155_o

GSP.RO scrie că Palici l-a preferat pe Rednic, cel care l-a adus în România la Dinamo şi sub comanda căruia a avut cele mai bune performanţe. Transferul a fost intermediat de Luana Rednic.

Mircea Rednic este aproape să obţină şi împrumutul lui Dorin Rotariu, care nu mai intră în planurile noului antrenor de la Club Brugge, Ivan Leko.


Antun Palic şi-a găsit echipă. La două luni de la despărţirea de Dinamo, fostul căpitan al “câinilor” va semna cu o echipă din Australia, Melbourne City, anunţă Four Four Two. Palic, 29 de ani, a fost unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat timp de două sezoane.

În ultimul sezon pentru trupa din Ştefan cel Mare, Palic a marcat două goluri şi a oferit 15 pase decisive în toate competiţiile. Fotbalistul croat a fost adus de Mircea Rednic în “Groapă” şi a devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei şi unul dintre cei mai iubiţi de fani.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

Palic echipa. A cerut 250.000 de euro ca să rămână

Palic a refuzat să semneze prelungirea de contract cu echipa din Ştefan cel Mare, iar directorul general Adrian Mutu a dezvăluit la acel moment că mijlocaşul croat a cerut 250.000 de euro pe sezon pentru a rămâne la Dinamo. În această vară, Palic a fost dorit şi de CFR Cluj, dar şi de Mircea Rednic în Belgia, la formaţia sa, Mouscorn.

Pe langa echipele din Croaţia, Palic a mai evoluat în carieră în Cipru, la AEK Larnaca, în Thailanda, la Bangkok United şi în Slovenia, la NK Krka.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!