Fotbal intern

Nistor e jucătorul pentru care Miriuţă l-a refuzat pe Palic. A semnat!

Antun Palic a devenit o ţintă pentru Dinamo după despărţirea de Mouscron, dar transferul croatului nu se mai face! FANATIK.RO a aflat cine l-a refuzat pe fostul căpitan al "câinilor" şi motivul pentru care mijlocaşul nu va semna cu trupa din "Ştefan cel Mare".
10.01.2018 | 15:18
Nistor e jucatorul pentru care Miriuta la refuzat pe Palic A semnat

UPDATE. Ceea ce FANATIK.RO a anunţat zilele trecute a devenit realitate. Dan Nistor s-a întors la Dinamo, transfer confirmat de oficialul CFR-ului, Dan Nistor. “Ne-am înţeles cu cei de la Dinamo pentru transferul lui Nistor. Nu pot să dau detalii, pot să zic doar că nu luăm pe nimeni de la Dinamo la schimb“, a declarat Mara. Astfel, se confirmă că Miriuţă l-a refuzat pe Palic tocmai pentru că era convins că se va perfecta aducerea lui Nistor, informaţie anunţară exclusiv de FANATIK.RO.

Îl aşteptăm pe Nistor la antrenamente! Eu zic că ne-am întărit, suntem doar la mâna noastră. Vom câştiga meciurile rămase şi vom merge în play-off. Am încredere în băieţi. Numai să intrăm în play-off am în minte“, a declarat şi Miriuţă la sport.ro. Nistor va avea un contract pe 3 ani, cu 8.000 de euro pe lună.


Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani şi-a dorit să revină în Liga 1 Betano după ce şi-a reziliat contractul cu Mouscron, echipă pregătită de Mircea Rednic. Astfel, Antun Palic a ajuns în urmă cu aproximativ o săptămână în România pentru a semna contractul cu FC Dinamo Bucureşti, dar fostul căpitan al “câinilor” a fost refuzat de un oficial din “Groapă”.

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Vasile Miriuţă, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a fost cel care s-a opus revenirii lui Antun Palic în “Ştefan cel Mare”. Mijlocaşul renunţase la pretenţiile financiare pe care le avea şi îşi dorea să joace pentru Dinamo în următoarea perioadă, dar Miriuţă le-a transmis şefilor din “Groapă” că îşi doreşte alt jucător care evoluează în Liga 1 Betano. Antun Palic va reveni joi în Croaţia şi îşi va căuta un alt angajament în perioada de mercato din iarnă.

Vasile Miriuţă îl preferă pe Dan Nistor

Fotbalistul pentru care Antun Palic a fost refuzat de Vasile Miriuţă este Dan Nistor, jucătorul cedat de FC Dinamo Bucureşti la începutul sezonului 2017-2018 formaţiei CFR Cluj. Tehnicianul din “Ştefan cel Mare” speră ca Ionuţ Negoiţă să reuşească să îl aducă pe mijlocaşul român în vârstă de 29 de ani la Dinamo în pauza competiţională din iarnă.

Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a  jucat în 73 de meciuri pentru FC Dinamo Bucureşti, a înscris 8 goluri şi a oferit 23 de pase decisive. Antun Palic a jucat pentru echipa din “Ştefan cel Mare” în perioada august 2015 – august 2017.

800.000 de euro este cota lui Antun Palic, conform transfermarkt.com

Tags: