Palic, şanse mari să joace în Dinamo – FCSB. Anunţul “câinilor”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
04/02/2018, 21:34
Palic, şanse mari să joace în Dinamo – FCSB. Anunţul “câinilor”

Directorul sportiv al formaţiei FC Dinamo Bucureşti, Ionel Dănciulescu, susţine că Antun Palic nu este apt din punct de vedere fizic şi că ar putea juca primul său meci în 2018 chiar împotriva FCSB-ului.

“Palic e jucătorul nostru, dar e puţin în urmă cu pregătirea fizică. Eu cred că într-o săptămână, cel mult 10 zile, va fi apt şi va juca pentru noi”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo Bucureşti.

Dinamo o întâlneşte pe FCSB în etapa 25

Dinamo va primi vizita celor de la FCSB duminică, 18 februarie, de la ora 20:45, pe “Arena Naţională”, în etapa 25 din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018.

Antun Palic a revenit la Dinamo în această iarnă şi a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate şi va avea un salariu lunar de 8.000 de euro. Croatul în vârstă de 29 de ani a ajuns în “Ştefan cel Mare” din postura de jucător liber de contract – vezi detalii.

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.