Fotbal intern

Foto. Palic, din nou la Dinamo! Toate detaliile sunt aici

Antun Palic a revenit la Dinamo Bucureşti. Iată toate detaliile contractului
03.02.2018 | 10:26
Foto Palic din nou la Dinamo Toate detaliile sunt aici

UPDATE. Antun Palic şi-a pus pe Instagram prima fotografie de la revenirea la Dinamo. Mijlocaşul croat s-a pozat în tricoul roş-albilor şi cu emblema clubului.  (CLICK AICI PENTRU TOATE DETALIILE TRANSFEURULUI)

UPDATE. Aşa cum FANATIK.RO a anunţat joi după amiază, Antun Palic a semnat un contract valabil pe un sezon şi jumătate cu FC Dinamo Bucureşti. Croatul va încasa un salariu de 8.000 de euro pe lună. 


UPDATE, ora 18:40/ Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a oferit mai multe detalii în legătură cu revenirea lui Antun Palic. “Au mai fost tatonări, dar nu s-au concretizat. Cel mai important e că e în Bucureşti şi va semna contractul pe un an şi jumătate. Sunt termenii stabiliţi, bonusuri, tot. Nu e niciun fel de problemă. S-a ajuns la un numitor comun. E sub ce are Torje (n.r. – din punct de vedere financiar). E un jucător important, sper să fie la acelaşi care a fost şi înainte de plecare. Va veni cu un plus. Singurul inconvenient e, şi la el şi la Gabi, că nu sunt puşi la punct cu pregătirea. În 10-14 zile va fi apt (n.r. Torje)”, a spus Dănciulescu.


UPDATE, ora 16:40/ Antun Palic a vorbit în momentul în care a revenit în România. “Sunt foarte fericit să mă întorc aici. Cu băieţii am fost în contact tot timpul, o să vorbim noi zilele viitoare mai multe, acum vreau să ne înţelegem. Sunt fericit că sunt aici. Mi-au lipsit suporteruu lui Dinamo. Această echipă înseamnă foarte mult pentru mine, acum urmează să semnez contractul”, a spus fostul căpitan de la Dinamo.


UPDATE, ora 14:50 / Antun Palic şi impresarul său au ajuns în Bucureşti şi merg spre hotelul RIN pentru a negocia cu Ionuţ Negoiţă. Croatul ar putea semna cu Dinamo în următoarele ore.


UPDATE. 12.10. Gabriel Torje nu e singurul transfer pe care Dinamo îl rezolvă în cursul zilei de vineri. Antun Palic e şi el gata să semneze cu Dinamo, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate încă de ieri după-amiază! Negocierile dintre croat şi Dinamo au fost cu peripeţii, clubul şi Palic răzgândindu-se pe rând! În cele din urmă, roş-albii au redemarat discuţiile, care sunt acum aproape de finalizare.


 

Antun Palic a plecat de la Dinamo Bucureşti în vară pentru a semna cu Mouscron. La mai bine de şase luni de când a părăsit “haita”, fotbalistul croat se va întoarce la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, fiind aşteptat în cursul zilei de vineri să semneze contractul cu “câinii”. FANATIK.RO a aflat că cele două părţi s-au înţeles, iar mâine croatul va semna contractul cu echipa cu care a cucerit un trofeu, Cupa Ligii.

A fost aşteptat şi înainte ca Dinamo să plece în cantonament, iar Alexandru David, a fostc el care spunea că echipa din Ştefan cel Mare nu stă să-l aştepte pe Palic, care va ajunge totuşi în “Groapă”: “Există un interes , au existat discuţii pentru Palic, dar nu mai facem greşeala de vara trecută, să aşteptăm luni de zile o vizită care n-a mai venit. Dacă vine acum, e OK, dacă nu, căutăm alte soluţii. Îl aşteptăm. Mai sunt lucruri de discutat cu el, dar pentru asta el trebuie să vină aici. Dinamo a făcut o ofertă, aşteptăm un răspuns. Până luni, Antun Palic va fi jucătorul lui Dinamo sau nu va fi deloc. Nu mai avem timp să stăm, pauza e destul de scurtă, pe 15 echipa pleacă în cantonament“, spunea David pe 4 ianuarie. Cele două părţi nu se înţeleseseră atunci, iar jucătorul şi-a mai încercat norocul şi la alte echipe de peste graniţă.

Miriuţă nu l-a vrut

Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare l-a vrut î această iarnă pe Dan Nistor în locul lui Palic. Acum, se pare că cei doi vor fi din nou colegi. Şi Miriuţă îl acuza pe mijlocaş că mai are şi alte oferte:

“Nu nu o să trag niciodată de un jucător. Dacă el a jucat la 3-4 capete, înseamnă că nu şi-a dorit cu adevărat să revină la Dinamo. El este un jucător bun, dar nu l-am putut aştepta la infinit”, spunea Miriuţă.

 

Tags: