Life

Pamela Anderson are un nou iubit, după ieșirea dintr-un mariaj ce a durat doar 12 zile. „Pandemia a devenit sălbatică”

16.09.2020 | 15:54
Pamela Anderson are un nou iubit dupa iesirea dintrun mariaj ce a durat doar 12 zile Pandemia a devenit salbatica
ADVERTISEMENT

Pamela Anderson iubește din nou. Actrița are o nouă relație chiar cu bodyguard-ul personal. Bărbatul lucrează pentru ea de aproximativ doi ani, dar se pare că cei doi au devenit intimi în timpul pandemiei. Starul din Baywatch demonstrează că a trecut peste evenimentul de la debutul acestui an.

Pamela și noul ei iubit, bodyguard-ul personal, în vârstă de aproximativ 40 de ani, au devenit un cuplu ca urmare a izolării impusă de carantină. Acest lucru a fost dezvăluit pentru PageSix.ro de către un apropiat al celor doi, afirmând că :„pandemia a devenit sălbatică pentru Pamela”.

ADVERTISEMENT

„Are peste 40 de ani. Este un om adevărat, în sfârșit. Știe cum să se descurce cu ea. Este chiar frumos de văzut. Ea este complet confortabilă și nu se scapă din ochi unul pe celălalt”, a adăugat el pentru aceeași sursă.

Pamela Anderson, într-o nouă relație după un mariaj de doar 12 zile, încheiat la începutul acestui an.

În luna ianuarie a lui 2020, Pamela ajungea pe prima pagină în ziarele din toată lumea. Actrița, în vârstă de 53 de ani, a divorțat atunci de cel ce i-a fost soț doar 12 zile, Jon Peters, producător la Hollywood. Cei doi si-au adus reciproc acuze, iscându-se un adevărat scandal.

ADVERTISEMENT

Peters și-a acuzat fosta parteneră de viață că l-a părăsit după ce acesta i-a plătit datoriile foarte mari, iar Pamela a spus despre fostul soț că a încercat să-i preia controlul carierei înaine ca cerneala să se usuce pe certificatul de căsătorie. Ulterior destrămării mariajului, Jon s-a reîntors la relația anterioară, o logodnă pe care o rupsese ca să se căsătorească cu starleta.

Nu este o situație singulară în viața fostului star Playboy. Ea a avut o relație și cu fotbalistul Adil Rami, relație care s-a terminat, deasemenea, cu scandal. Pamela a acuzat că fotbalistul este violent, ba mai mult, se pare că și-ar fi luat bodyguard exact din acest motiv.

ADVERTISEMENT

Actrița s-a plâns și că acesta a înselat-o: ”Ultimii doi ani din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită. Sunt devastată să aflu că Adil ducea o viață dublă. Obișnuia să glumească despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente foarte aproape de soțiile lor și îi numea monștri”, a povestit ea pe Instagram.

”Dar el e și mai rău de atât. El le-a mințit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile și mințile a două femei în felul ăsta? Și sunt sigură că nu au fost doar două. El este adevăratul monstru”, a continuat sex-simbolul.

ADVERTISEMENT

Pamela se îndreaptă în direcția bună atât în plan personal, cât și profesional

Dacă tocmai ce am aflat că actrița are o nouă relație, se pare că nici în plan profesional lucrurile nu merg rău pentru ea. Același apropiat a declarat sursei mai sus citate că vedeta face parte dintr-un nou proiect. Ea este director de creație pentru o nouă platformă de social-media, Jasmine.com.

ADVERTISEMENT