Pamela Anderson, dezvăluiri incredibile despre un jucător din naţionala Franţei. “Îmi găteşte îmbrăcat în servitor sexy!”

Ionuţ Cataramă   
în STIRI INTERNATIONALE
06/03/2018, 13:02
Pamela Anderson, dezvăluiri incredibile despre un jucător din naţionala Franţei. “Îmi găteşte îmbrăcat în servitor sexy!” GALERIE FOTO

Pamela Anderson i-a pus pe jar pe toţi bărbaţii în perioada când apărea în Baywatch,  dar blondina face furori şi la 50 de ani, iar cel care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea este renumitul fotbalist Adil Rami. VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS FOTO CU CEI DOI.

Deşi este mai tânăr decât Pamela Anderson cu nu mai puţin de 18 ani, Adil Rami, fotbalistul lui Olyimpique Marseille  îi face toate poftele frumoasei blondine. Actriţa s-a mutat în Franţa să-i fie alături iubitului ei mult mai tânăr, iar acum face noi dezvăluiri despre viaţa sexuală a celor doi.

Pamela Anderson. “Îmi trăiesc visul!”

În timpul unui interviu acordat pentru ITV, Pamela Anderson a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. “Este fantastic. Îl iubesc! Îmi place că Rami îmi găteşte îmbrăcat în servitor sexy. Îmi trăiesc visul. Trebuie să fi foarte curajos şi să te bucuri de toate lucrurile. În ceea ce priveşte deghizarea în servitor sexy… s-a întâmplat după ce Rami a devenit iubitul meu”, a spus actriţa. 

Închide ×