Life

Pamela Anderson divorțează după 13 luni de mariaj. Motivele separării de cel de-al cincilea soț

Pamela Anderson (54 de ani) se pregătește să devină o femeie liberă. Fosta actriță din „Baywatch” a depus actele pentru divorțul de ultimul soț, Dan Hayhurst.
21.01.2022 | 20:45
Pamela Anderson divorteaza dupa 13 luni de mariaj Motivele separarii de cel deal cincilea sot
Pamela Anderson divorțează de al cincilea soț. Actrița a fost căsătorită mai puțin de 2 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină divorțează după numai 13 luni de mariaj, după ce a fost văzută recent într-un mall din Malibu fără să aibă pe deget verigheta. Ulterior, vedeta a confirmat separarea.

Celebra actriță a solicitat despărțirea de Dan Hayhurst, pe care l-a angajat în urmă cu aproape 2 ani pentru a face reparații la una dintre casele sale. Care sunt motivele divorțului?

ADVERTISEMENT

Pamela Anderson a realizat că partenerul de viață nu este cel de care s-a îndrăgostit. Bărbatul a început să se comporte foarte urât și să fie nepoliticos. A ajuns să-l cunoască mai bine.

Pamela Anderson divorțează de al cincilea soț. Actrița a fost căsătorită mai puțin de 2 ani

Actele de divorț au fost depuse în Canada, de unde este originar cel de-al cincilea soț al Pamelei Anderson. Separarea vine după 13 luni de la schimbul de jurăminte, din Ajunul Crăciunului din 2020.

ADVERTISEMENT

„Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău.

Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit. Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment.

ADVERTISEMENT

Pamela a a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat, deși el a spus că vrea ca căsătoria să funcționeze”, a declarat o persoană apropiată actriței pentru Page Six.

Pamela Anderson, la al cincilea divorț. Cu cine a fost căsătorită actrița

Blondina a fost căsătorită de cinci ori, prima oară cu Tommy Lee (1995 – 1998), perioadă în care au venit pe lume și cei doi băieți Brandon și Dylan. Al doilea mariaj s-a consumat cu Kid Rock (2006 – 2007).

ADVERTISEMENT

Pamela Anderson și Rick Solomon au format un cuplu în două perioade diferite ale vieții lor, în 2007 – 2008 și 2014- 2015.

Jon Peters este al patrulea soț al vedetei, nunta celor doi fiind anulată în ianuarie 2020. S-au căsătorit pe nepusă masă și au divorțat după doar 12 zile.

Utimul partener de viață a fost cucerit de cadouri scumpe. Pamela Anderson l-a sedus destul de repede, existând zvonuri care arată că i-a cumpărat și o barcă.

ADVERTISEMENT