Life

Pamela Anderson împlinește 55 de ani. Uite cât de bine arată și acum vedeta din Baywatch

Pamela Anderson făcea furori în anii 90 prin rolul lui C.J. Parker din Baywatch. Ajunsă la vârsta de 55 de ani, vedeta încă uimește cu frumusețea și silueta ei.
01.07.2022 | 09:15
Pamela Anderson este mamă a doi copii la cei 55 de ani. Sursa foto: Glamour, TV Insider, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pamela Anderson împlinește 55 de ani pe 1 iulie 2022. Acrița din serialul fenomen în anii 90, Baywatch, încă face furori cu frumusețea și formele ei și spune că încă mai poartă, pe acasă, costumul roșu de baie, pe care l-a purtat în celebra peliculă americană.

Cum s-a lansat Pamela Anderson

Pamela Anderson s-a născut în anul 1967, în Ladysmith, Canada. Până în prezent, s-a căsătorit de cinci ori și este mamă a doi copii.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Pamela Anderson este divorțată, din ianuarie 2022. Asta după ce în 2020, a format un nou mariaj cu bodyguardul Dan Hayhurst. Ei și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii din Ajunul Crăciunului 2020. Totul s-a petrecut în locuința sa, de pe Insula Vancouver, Canada.

Dincolo de acestea, să facem un scurt istoric al lansării în lumea Hollywood-ului a Pamelei Anderson. Star-ul internațional a intrat în atenția publică în februarie 1990 când a pozat pentru prima oară în revista Playboy.

ADVERTISEMENT

Până la momentul respectiv, Pamela Anderson lucra ca instructor de fitness. În timpul unui joc de fotbal canadian, a fost luată în vizor datorită frumuseții sale și a primit propunerea de a face reclamă la bere, marca Labatt. La scurt timp, a venit și oferta celor de la Playboy.

Odată cu afișarea în Playboy, silueta sa apetisantă a cucerit inimile multor bărbați, așa că a acceptat apoi numeroase pictoriale în renumita revistă. În anul 1991, notorietatea sa s-a mărit, odată cu apariția în sitcomul ABC Home Improvement, prin rolul Lisei, în primele două sezoane.

ADVERTISEMENT

Însă, faima și-a câștigat-o în adevăratul sens al cuvântului prin serialul Baywatch. Pelicula s-a difuzat între 1990 și 2001. A făcut furori inclusiv în România.

Câte pictoriale a avut Pamela Anderson în revistele pentru adulți

De altfel, Pamela Anderson deține recordul pentru cele mai multe apariții în Playboy. Actrița a acceptat 14 pictoriale nud, din care a obținut nu doar celebritate, ci și mulți bani.

ADVERTISEMENT

Puțini știu însă că Pamela Anderson a trecut printr-o operație de mărire a sânilor, înainte de a fi cunoscută de toată lumea. Mai mult, în 2002, vedeta a fost diagnosticată cu hepatita C, pentru care a trebuit să se trateze 13 ani, încât să se asigure că are o stare de sănătate bună.

La ce proiecte mai lucrează în prezent vedeta

Acrița a jucat-o pe C.J. Parker vreme de cinci sezoane, în intervalul 1992 – 1997. După acest proiect, au urmat altele la fel de succes, precum filmul Barb Wire și diferite apariții la reality-show-uri.

Într-un interviu pentru Fox News, Pamela Anderson a dezvăluit că nu a renunțat la costumul roșu de baie din Baywatch. Încă îl mai poartă pe acasă și îi vine la fel de bine.

În 2022, Pamela Anderson va apărea pe platforma Netflix. Aici va fi disponibil un documentar despre întreaga sa viață. Regizorii promit ca să fie scoase la suprafață și secrete. De asemenea, Pamela Anderson va oferi un interviu.

Revenind la partea sentimentală, Pamela Andersona a fost căsătorită cu: din 1995 până în 1998 cu Tommy Lee, din 2006 până în 2007 cu Kid Rock, din 2007 până în 2008 cu Rick Salomon. Cu acesta s-a împăcat în 2014, dar s-a despărțit din nou de el în 2015. Ultima oară a spus ”Da!” alături de Dan Hayhurst, în decembrie 2020, dar în ianuarie 2022 și acest mariaj s-a încheiat.

ADVERTISEMENT