Galerie foto. Pamela Anderson, mesaj pentru Rami! ”Într-o zi mă voi prăbuşi”

pamela anderson, adil rami, mesaj, iubire, ligue 1

Actriţa Pamela Anderson trăieşte o peveste de dragoste cu Adil Rami, dar i-a transmis un mesaj tranşant fundaşului francez de la Olympique Marseille.

Celebra actriţă americană ajunsă la vârsta de 50 de ani a povestit că din cauza singurătăţii s-a mutat în Franţa alături de iubitul său de 32 de ani pe care l-a avertizat că nu mai este la prima tinereţe. Cei doi au o relaţie de opt luni.

”Adil nu stă cu mine ca să fie în centrul atenţiei şi nici invers. I-am spus: <Adil, ştii că într-o zi mă voi prăbuşi. Aşa că fii pregătit pentru asta>”, a povestit Pamela Anderson într-un interviu acordat presei din Anglia. Cei doi s-au cunoscut în mai 2017, la Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco.

Pamela Anderson: ”Avem limbajul trupului”

Actriţa americană a dezvăluit că înaintea aniversării vârstei de 50 de ani, în iulie anul trecut, s-a simţit singură în casa ei din Malibu. ”Găteam...pregăteam cina şi nu apărea nimeni. M-am simţit singură şi am ştiut că aventura mea acolo s-a terminat”, a explicat Pamela Anderson.

”Adil nu prea vorbeşte engleză, eu nu prea vorbesc franceză, dar avem limbajul trupului. Îmi spune: <Hai, termină. Cred că ai 30 de ani, nu 50. Arată-mi permisul de conducere! E imposibil, e imposibil! Sunt atâtea fete mai tinere decât tine...cum faci să arăţi aşa?>. Vrem să ne protejăm iubirea. Sunt atâtea relaţii false în lumea asta...lumea vrea doar să iasă în evidenţă”, a mai spus actriţa.