Galerie foto. Pamela Anderson, mesaj pentru Rami! ”Într-o zi mă voi prăbuşi”

Claudia Mîţoi    Vicentiu Dinescu   
in Galerie foto
06/02/2018, 12:15
Galerie foto. Pamela Anderson, mesaj pentru Rami! ”Într-o zi mă voi prăbuşi” GALERIE FOTO

Celebra actriţă americană ajunsă la vârsta de 50 de ani a povestit că din cauza singurătăţii s-a mutat în Franţa alături de iubitul său de 32 de ani pe care l-a avertizat că nu mai este la prima tinereţe. Cei doi au o relaţie de opt luni.

”Adil nu stă cu mine ca să fie în centrul atenţiei şi nici invers. I-am spus: , a povestit Pamela Anderson într-un interviu acordat presei din Anglia. Cei doi s-au cunoscut în mai 2017, la Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco.

Pamela Anderson: ”Avem limbajul trupului”

Actriţa americană a dezvăluit că înaintea aniversării vârstei de 50 de ani, în iulie anul trecut, s-a simţit singură în casa ei din Malibu. ”Găteam…pregăteam cina şi nu apărea nimeni. M-am simţit singură şi am ştiut că aventura mea acolo s-a terminat”, a explicat Pamela Anderson.

”Adil nu prea vorbeşte engleză, eu nu prea vorbesc franceză, dar avem limbajul trupului. Îmi spune: . Vrem să ne protejăm iubirea. Sunt atâtea relaţii false în lumea asta…lumea vrea doar să iasă în evidenţă”, a mai spus actriţa.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.