Life

Pamela Anderson își va spune povestea într-un documentar. ”Viața mea cu o sută de imperfecțiuni”

Pamela Anderson și-a surprins fanii cu una dintre ultimele postări făcute pe contul de Instagram. Actrița a anunțat că în scurt timp va lansa un documentar despre viața sa.
07.03.2022 | 19:43
Pamela Anderson isi va spune povestea intrun documentar Viata mea cu o suta de imperfectiuni
Pamela Anderson își va spune povestea de viață într-un documentar. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pamela Anderson a fost una dintre cele mai apreciate actrițe în anii ’90. Vedeta cunoscută mai ales pentru rolurile din Baywatch, V.I.P sau Home Improvement a anunțat recent că va lansa un documentar despre viața sa.

Pamela Anderson își va spune povestea de viață într-un documentar. “Viața mea cu o sută de imperfecțiuni”

Actrița și-a luat prin surprindere familia, dar și fanii. Aceasta a postat un mesaj pe contul său de Instagram și a anunțat că urmează să facă un documentar despre viața sa.

ADVERTISEMENT

Pamela Anderson a dezvăluit că va colabora cu platforma de streaming online Netflix în acest proiect. Pentru documentar vor fi folosite materiale exclusive din arhiva actriței. În plus, aceasta a pus la dispoziție și jurnalele pe care le-a ținut în tot acest timp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

“Viața mea cu o sută de imperfecțiuni și un milion de concepții greșite despre ea. Rănită, sălbatică și pierdută. Pot doar să vă surprind. Nu sunt o victimă, ci o supraviețuitoare.

ADVERTISEMENT

O supraviețuitoare care își va spune povestea reală”, a scris actrița.

Aceasta are parte și de susținerea familiei. Cei doi fii ai săi, Brandon Lee și Dylan Lee, au adăugat imediat comentarii la postarea mamei lor. De altfel, se pare că producător va fi chiar fiu vedetei, Brandon Lee.

De curând a fost lansat serialul Pam & Tommy. Acesta are 8 episoade și pune accentul pe imaginile erotice cu Tommy Lee și Pamela. Acestea au devenit publice în 1995 și au fost filmate în luna de miere. Caseta a fost furată din locuința vedetei la vremea respectivă, iar la scurt timp totul a fost publicat pe internet.

ADVERTISEMENT

După apariția serialului, Pamela Anderson a declarat că nu este deloc încântată de acest proiect. Un prieten al actriței a spus că aceasta nu are de gând să vadă niciodată serialul care îi are în rolurile principale pe Lily James și românul Sebastian Stan.

Tags: