Life

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cine este noul partener al celebrei actrițe

29.01.2021 | 09:13
Pamela Anderson sa casatorit pentru a cincea oara Cine este noul partener al celebrei actrite
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară, de data aceasta nunta fiind un secretă, fără rude sau prieteni. De asemenea, vedeta a declarat că va renunța la rețelele sociale și că este fericită. 

Noul partener de viață al blondinei este Dan Hayhurst, bodyguardul ei, iar nunta a avut loc pe proprietatea actriței din Vancouver, Canada, unde locuiește în prezent, informează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au îndrăgostit în timpul pandemiei de coronavirus, din moment ce au locuit împreună în Canada încă de la începutul anului trecut.

Pamela Anderson, nuntă în secret cu bodyguardul ei

Pamela Anderson

, în vârstă de 53 de ani, este în culmea fericirii după ce s-a căsătorit pentru a cincea oară, iar ceremonia a avut loc înainte de Crăciun, într-un cadru extrem de restrâns, fără rude sau prieteni.

ADVERTISEMENT

„Sunt exact unde am nevoie să fiu, în braţele unui bărbat care mă iubeşte cu adevărat. Nunta a avut loc pe o proprietate pe care am cumpărat-o de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani. Este locul în care părinţii mei s-au căsătorit, iar ei sunt împreună şi astăzi”, a declarat frumoasa actriță, potrivit sursei citate mai sus.

În luna septembrie a anului trecut, revista People a dezvăluit că Pamela Anderson și Dan Hayhurst formează un cuplu de câteva luni și că au stat împreună în timpul perioadelor de carantină pe care le-a impus pandemia.

ADVERTISEMENT

Nunta a avut loc la mai puțin de un an de când ea și Joe Peters au fost căsătoriți, însă căsnicia nu a durat decât 12 zile. Ulterior, Pamela Anderson a declarat că ea și fostul partener nu au fost „niciodată căsătoriți legal”.

În trecut, actrița a fost căsătorită între 1995 și 1998 cu rockerul Tommy Lee, baterist și membru fondator al trupei Mötley Crüe. Au împreună doi copii, Brandon Thomas şi Dylan Jagger. A urmat căsătoria cu cântărețul Kid Rock în perioada 2006 – 2007, apoi de două ori cu jucătorul de poker Rick Salomon.

ADVERTISEMENT

Actrița a mai avut o relație cu fotbalistul Adil Rami, la câteva zile după ce acesta a cerut-o în căsătorie. Relația lor a durat aproape un an, iar motivul invocat de actriță este faptul că sportivul nu petrecea suficient timp cu copiii lui din cauza ei, așa că ea a ales să plece.

Pamela Anderson renunță la rețelele sociale

În urmă cu câteva zile, Pamela Anderson i-a informat pe fani că renunță la conturile de social media pentru că nu  fost niciodată interesată cu adevărat de ele și acum este fericită. Actrița a precizat că aceasta va fi ultima postare pe o rețea socială și le-a transmis gânduri bune celor care o admiră.

„Aceasta va fi ultima mea postare pe Instagram, Twitter sau Facebook. Nu am fost niciodată interesată de rețelele sociale (…) Mulțumesc pentru dragoste. Vă doresc numai bine. Sper că veți găsi puterea și inspirația pentru a vă atinge scopul. Încercați să nu fiți tentați să pierdeți timpul.”, se arată în mesajul blondinei

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

ADVERTISEMENT