Fotbal international

Pamela Anderson s-a despărţit de Adil Rami! Motivul incredibil invocat de actriță

08.09.2018 | 16:31
Pamela Anderson sa despartit de Adil Rami Motivul incredibil invocat de actrita
ADVERTISEMENT

Actriţa Pamela Anderson s-a despărţit de fundaşul formaţiei Olympique Marseille, Adil Rami, după o relaţie de aproape un an, a anunțat site-ul tmz.com. Ea a pus capăt relaţiei la doar câteva zile după ce fotbalistul a cerut-o de soţie.

Pamela Anderson a părăsit locuinţa lor din sudul Franţei, însă a rămas în această ţară, unde va participa la emisiunea ”Dancing with the Stars”. Presa americană notează că celebra actriță i-a dat inelul primit de la Adil Rami fiului ei Brandon.

ADVERTISEMENT

Pamela Anderson s-a despărţit de Adil Rami: ”S-a sacrificat din dragoste”

O sursă apropiată actriţei a dezvăluit că Pamela Anderson a ales să se despartă de Adil Rami din motive incredibile. ”Pamela are impresia că Adil nu petrece destul timp cu copiii lui. Ea a decis să iasă din viaţa lui, pentru ca el să fie mai mult alături de copii. S-a sacrificat pentru dragoste”, a explicat sursa citată.

Pamela Anderson a fost prezentă la mai multe meciuri ale echipei Franţei la Campionatul Mondială din Rusia, dar şi la partide ale formaţiei Olympique Marseille. În vârstă de 31 de ani, Adil Rami joacă la Olympique Marseille din 2017, după ce a trecut pe la OSC Lille, FC Valencia, AC Milan sau FC Sevilla. El are doi copii cu fosta sa parteneră de viaţă, Sidonie Biemont.

ADVERTISEMENT
Actriţa Pamela Anderson s-a despărţit de fundaşul formaţiei Olympique Marseille, Adil Rami, după o relaţie de aproape un an
Actriţa Pamela Anderson s-a despărţit de fundaşul formaţiei Olympique Marseille, Adil Rami, după o relaţie de aproape un an

În timpul unui interviu acordat pentru ITV, Pamela Anderson a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre Adil Rami. “Este fantastic. Îl iubesc! Îmi place că Rami îmi găteşte îmbrăcat în servitor sexy. Îmi trăiesc visul. Trebuie să fi foarte curajos şi să te bucuri de toate lucrurile. În ceea ce priveşte deghizarea în servitor sexy… s-a întâmplat după ce Rami a devenit iubitul meu”, a spus actriţa.

Rami a cerut-o în căsătorie pe actriță în timpul vacanței

După Campionatul Mondial din 2018, unde Adil Rami a câștigat titlul mondial cu naționala Franței, cei doi au plecat în vacanță, unde jucătorul lui Olympique Marseille a cerut-o în căsătorie și i-a oferit un inel de logodnă. Pamela a acceptat fără să stea pe gânduri. “Vreau să mă mărit din nou, dar deja m-am măritat de multe ori. Țin la el și ne înțelegem, iar asta e cel mai important. Cine știe cât va dura… trebuie să ne trăim viața”, a declarat frumoasa blondă.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârsă nu îi deranjează pe cei doi, chiar dacă fotbalistul este cu 19 ani mai mic. “Mă iubeşte din suflet. Avem o relaţie foarte sănătoasă, simplă şi minunată. Nu e o relaţie cu surle şi trâmbiţe, ci una liniştită, matură”, spunea Pamela Anderson la începutul anului.

Pamela Anderson, născută la 1 iulie 1967, s-a remarcat în calitate de fotomodel şi este vedeta care a pozat de cele mai multe ori pe coperta revistei Playboy. După rolul din serialul ”Baywatch” care i-a adus celebritatea, starleta canadiană a jucat în alte câteva seriale de succes, precum ”Meşterul casei/ Home Improvement” şi ”V.I.P.”.

ADVERTISEMENT

Vedeta canadiană, în vârstă de 51 de ani, care are doi fii – Brandon, în vârstă de 20 de ani, şi Dylan, în vârstă de 19 ani – cu fostul ei soţ Tommy Lee, este o filantroapă dedicată şi o susţinătoare înfocată a organizaţiilor care militează pentru drepturile animalelor.

ADVERTISEMENT