Life

Pamela Anderson s-a pozat goală la 55 de ani. Actrița a încins imaginația fanilor

Pamela Anderson s-a pozat goală la vârsta de 55 de ani. Celebra actriță din Baywatch a încins imaginația tuturor fanilor, în mediul online.
03.02.2023 | 00:16
Pamela Anderson, forme de invidiat și la 55 de ani. Sursa foto: Interview Magazine
ADVERTISEMENT

Pamela Anderson și-a surprins de curând fanii. Faimoasa actriță din Baywatch, în vârstă de 55 de ani, s-a lăsat fotografiată nud și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Pamela Anderson, pictorial nud la 55 de ani. Actrița are forme de invidiat

Pamela Anderson a pozat goală pentru o celebră revistă din America, Interview Magazine, iar în imagini ne arată că are o siluetă de invidiat, ca la 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre fotografii, starul apare complet dezbrăcată, întinsă pe o canapea, fiind acoperită doar de un păr foarte lung. Admiratorii vedetei au rămas fără cuvinte.

”Uimitoare”/ ”Bombă”/”Regină”/ ”Extrem de frumoasă”, sunt o parte dintre reacțiile fanilor Pamelei Anderson, care a postat imaginile din pictorial și pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu ce ocazie a pozat nud Pamela Anderson la cei 55 de ani

Fotografiile incendiare au însă un context. La începutul acestei săptămâni, Pamela și-a lansat o carte autobiografică, iar pe Netflix a apărut un documentar despre viața sa.

În documentarul intitulat ”Pamela, a love story”, actrița vorbește despre pașii săi în lumea actoriei și despre cum a dobândit celebritatea. Totodată, detaliază și agresiunile sexuale la care a fost supusă în copilărie, dar și ce sacrificii a făcut în plan profesional.

ADVERTISEMENT

În prezent, Pamela Anderson locuiește în Lady Smith, orașul său natal, cu o populație mai mică de 9.000 de locuitori, după ce și-a vândut conacul de la Hollywood. Regizorul Ryan White a fost fascinat să audă acest lucru și el a fost cel care a propus documentarul.

”Mi-ar plăcea să-mi asum meritele și să spun că a trebuit să petrec luni de zile ca să-i câștig încrederea. Dar nu! Pamela este o persoană foarte încrezătoare.

ADVERTISEMENT

Este ca o carte deschisă și a fost pregătită să facă asta. Nu a spus niciodată: «Opriți filmarea», sau «Nu vreau să vorbesc despre asta» sau «Cum vei folosi asta în documentar?». Nu aș fi putut avea un subiect mai bun“, a declarat Ryan White pentru Hollywood Reporter.

ADVERTISEMENT
Tags: