Life

Pamela Kiss, polițista care impresionează prin pasiunea sa. Tânăra este campioană la culturism în timpul liber

Pamela Kiss, angajată la Poliția de Frontieră Sighetu Marmației, impresionează prin pasiunea sa. În timpul liber, este campioană la culturism.
23.11.2022 | 15:14
Pamela Kiss politista care impresioneaza prin pasiunea sa Tanara este campioana la culturism in timpul liber
Cum și-a descoperit Pamela Kiss pasiunea pentru culturism. Sursa foto: facebook, PortalSM, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pamela Kiss este un exemplu al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. Tânăra nu doar că își face meseria foarte bine, dar practică de ani buni și culturismul, devenind campioană în domeniu.

Pamela Kiss, polițista campioană la culturism în timpul liber. Cum se împarte între job și pasiune

De curând, Pamela Kiss a participat la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, din Sibiu, unde a obținut titlurile de Seniori Women Phisique și Matser Women Phisique.

ADVERTISEMENT

Colegii Pamelei sunt foarte mândri de ea și au lăudat-o pe rețelele de socializare. Ei spun că tânăra polițistă, zilnic, după muncă, merge la sala de sport să se antreneze.

” (…) În fiecare zi, după ce își încheie programul la Sectorul Poliției de Frontieră Petea, pleacă în sala de sport. Se antrenează în mijlocul bărbaților din sala de fitness care au văzut în ea un partener de antrenament egal lor, o femeie ambițioasă și un sportiv impecabil.

ADVERTISEMENT

Își respectă corpul, acordând atenție nu doar pregătirii fizice și alimentației, dar și hidratării și odihnei. Viața din afara orelor de program la Poliția de Frontieră o împarte, cu bucurie, alături de soțul ei, între motociclism, automobilism, natură și animale.

Este un om vesel, care se bucură de fiecare zi, care își trăiește viața așa cum dorește și care a câștigat admirația colegilor printr-un comportament ireproșabil atât la serviciu, cât și în viața personală”, notează pe facebook Poliția de Frontieră Sighetu Marmației.

ADVERTISEMENT

Pamela Kiss, regim alimentar strict înainte de competiții

Mai mult, Pamelei nu îi este ușor înainte de competiții, ci urmează un regim alimentar foarte strict, vreme de 14 săptămâni. Astfel, poate obține rezultatele dorite.

“Cel mai mult sufăr, în acea perioadă, că nu pot să consum fructe. În rest, nu pot spune că este atât de greu, fiindcă am un obiectiv clar, care mă încarcă pozitiv și mă motivează”, spune polițista campioană.

ADVERTISEMENT

De altel, dintotdeauna Pamela Kiss a fost pasionată de sport și de mică a practicat handbal, atletism, automobilism sau karting. Însă, culturismul și fitness-ul au adus-o pe culmile succesului.

ADVERTISEMENT