News

Pamfile jonglează! Ieri cu un fotbalist, azi cu altul

Iulian Dirnea este cel mai cunoscut fotbalist de care nu a auzit nimeni. La mare, la volanul unui Ferrari, fostul jucator de la Lereni si fostul iubit al Madalienei Pamfile nu a fost lasat sa parcheze...
Autori: Ionuţ Cataramă, Mirela Apostol | 13.08.2014 | 09:15
Pamfile jonglează! Ieri cu un fotbalist, azi cu altul

Iulian Dirnea este cel mai cunoscut fotbalist de care nu a auzit nimeni. La mare, la volanul unui Ferrari, fostul jucator de la Lereni si fostul iubit al Madalienei Pamfile nu a fost lasat sa parcheze in fata unui club de fite.

Cine spune ca trebuie ca trebuie sa joci la Steaua, Dinamo sau in strainateta pentru a te cupla Madalina Pamfile, Roxana Vancea sau Rodica Miron? Dar cine spune ca trebuie sa joci la Steaua, Dinamo sau in strainatate pentru a avea Ferrari? Cine spune, greseste! Le poti avea pe Madalina Pamfile, Rodica Miron si Roxana Vancea si daca joci la Fulgerul Lereni, Naomi Campulung sau Unirea Bascov. Si poti avea si Ferrari!

Iulian Dirnea si Madalina Pamfile

Daca te cheama Iulian Dirnea totul este posibil! La 33 de ani, Dirnea are putine goluri marcate, dar multe reusite. Sentimentale! Palmaresul lui l-am enumerat mai sus, iar trofeele cucerite sunt unele dorite de multi purtatori de jambiere si crampoane din Liga 1.

Dirnea a junge in fata clubului, insa nu este lasat sa intre de un paznic care gesticuleaza nervos

Insa chiar si atunci cand ai un CV monden atat de stufos si o masina cu asa multi cai putere, te poti opri la o bariera. O bariera la intrarea in club, acolo unde calutul de pe capota nu are acelasi succes precum in fata fetelor din showbiz. Ajuns la mare, necunoscutul fotbalist Dirnea, dar in acelasi timp mult doritul barbat Dirnea a fost oprit de doi paznici care aveau in subordine un gard. Lui Dirnea nu i s-a dat voie sa intre cu bolidul in parcarea clubului si fost nevoit sa intoarca masina, chiar din fata gardului imposibil de trecut.

Sursa: www.cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE