Fotbal intern

Panait, atenționare pentru Mutu! “Nu îl văd să reziste la arabi”

21.07.2018 | 14:58
Panait atentionare pentru Mutu Nu il vad sa reziste la arabi
Panait, atenționare pentru Mutu! Fostul antrenor al celor de la Al Hilal crede că Briliantul va avea probleme la arabi

Panait, atenționare pentru Mutu! Fostul antrenor al celor de la Al Hilal trage un semnal de alarmă și îi transmite Briliantului că trebuie să se schimbe mult și să facă eforturi de adaptare pentru a se integra la arabi. Chiar dacă principal pentru echipa mare a celor de la Al Wahda este Laurențiu Reghecampf, viața lui Mutu la a doua formație a clubului nu va fi una scutită de griji.

“Mutu are o șansă imensă să învețe alături de Reghecampf. Eu aș fi atent la un aspect: nu-l văd pe Adi Mutu, marele jucător pentru care am un respect deosebit, să reziste la echipa de tineret. Nu-l văd să-și dea seama de faptul că trebuie să învețe. Cred că personalitatea lui Mutu nu se pliază pe echipa sub 21 de ani de acolo. Trebuie să creezi jucători acolo, să te pliezi pe staff-ul antrenorului de la prima echipă”, a declarat Ciprian Panait pentru o televiziune de sport.

Panait, atenționare pentru Mutu!

Ciprian Panait a câștigat titlul la U21 alături de Al Hilal și a devenit unul dintre antrenorii români care au avut succes în zonă. Nu la fel se poate spune despre jucătorii care au ajuns în Golf. De altfel, Panait crede că în acest moment un singur fotbalist ar rezista rigorilor.

“Niciun jucător român nu poate face față la Al Hilal. Nici Alibec, niciun alt român. Poate doar Pintilii ar putea juca acolo, pentru că are o poziție de așa natură încât să joace la mijloc”, a mai declarat Panait.

3 trofee a cucerit Ciprian Panait în Arabia Saudită

 

Tags: