Poza zilei la CM2018 / Albacher

Panamezii au sărbătorit după înfrângerea usturătoare cu Anglia. “Te agăţi de fiecare mică fericire!”

Autori: Iuliana Spirache, Mirela Apostol | 25.06.2018 | 16:40
Jaime Penedo, "zburătorul" din poarta Panama

Anglia s-a impus cu 6-1 în faţa panamezilor, dar jucătorii naţionalei lui Jaime Penedo, portarul lui FC Dinamo Bucureşti, au avut motive de sărbătoare. Cele două echipe s-au întâlnit în etapa a doua din Grupa G. În loc să fie supăraţi pentru înfrângerea categorică, panamezii s-au bucurat pentru primul gol reuşit la un Campionat Mondial. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

De ce au sărbătorit panamezii după înfrângerea cu Anglia

”Felipe Baloy se retrăsese din echipa naţională. A revenit pentru acest turneu, iar Dumnezeu l-a ajutat să marcheze. Frumoasă execuţie! Când eşti la debut, te bucuri de orice, te agăţi de fiecare mică fericire. Am încercat să jucăm de la egal la egal cu Anglia, am vrut să fim agresivi, dar diferenţa de clasă este enormă. Ne-am convins de asta imediat. Am evitat o înfrângere şi mai umilitoare. La pauză le-am amintit care a fost obiectivul dinaintea meciului. Să fim egali măcar o repriză cu ei. Le-am spus că asta este şansa noastră. Băieţii s-au temut înaintea meciului. Panama este la acest Mondial ca un copilaş care a ieşit afară să se joace cu cei mari”, a declarat Dario Gomez.

Jucătorii reprezentativei din Panama au sărbătorit după înfrângerea cu Anglia.
Momentul în care panamezii au sărbătorit după înfrângerea usturătoare cu Anglia.

Jaime Penedo, “zburătorul” din poarta Panama

Goalkeeper-ul Jaime Penedo a fost singurul fotbalist din Liga 1 Betano care a participat la Campionatul Mondial din Rusia. Acesta este jucătorul lui FC Dinamo Bucureşti şi şi-a prelungit recent contractul. Naţionala jucătorului din “haită” va părăsi Rusia după faza grupelor.

Harry Kane a fost ales de FIFA omul meciului Anglia – Panama, scor 6-1, iar Jaime Penedo a fost ţinta glumelor fanilor englezi, care au postat tot felul de imagini amuzante pe site-urile de specialitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!