Fotbal international

Răzvan Lucescu s-a calificat în Champions League! Video

29.04.2018 | 21:00
Razvan Lucescu sa calificat in Champions League Video
Răzvan Lucescu, pregătit de meciul Panathinaikos - PAOK

UPDATE: PAOK Salonic a terminat în stil de mare echipă meciul de la Atena. Shakov a punctat pentru a treia oară în contul alb-negrilor. Cu 71 de puncte, înaintea ultimei etape, Răzvan Lucescu şi-a asigurat locul 2 şi prezenţa în preliminariile Champions League, pentru că are patru lungimi peste locul 3, ocupat de Olympiakos.


UPDATE: PAOK Salonic s-a desprins la 2-0 prin dubla lui Prijovic şi toate eforturile lui Olympiakos sunt în zadar. Cu această victorie echipa lui Răzvan Lucescu va termina a doua, după AEK şi va merge în preliminariile Champions League.

UPDATE, ora 20:17. După o oră de joc, scorul este 1-0 pentru echipa lui Răzvan Lucescu, golul fiind marcat de Prijovic, în minutul 27.


UPDATE. Start de meci în confruntarea dintre Panathinaikos şi PAOK.


Panathinaikos – PAOK LIVE STREAM Super League. Panathinaikos – PAOK se joacă duminică, de la ora 19:00, în etapa a 29-a din prima ligă a Greciei. Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu luptă pentru a-şi menţine poziţia a doua în clasament, care i-ar permite calificarea în turul doi al preliminariilor din Liga Campionilor.

Panathinaikos – PAOK LIVE STREAM Super League. PAOK Salonic se duelează, de la distanţă, cu Olympiakos, diferenţa dintre cele două formaţii fiind de patru puncte cu două etape înainte de finalul sezonului. Tot duminică, de la aceeaşi oră, formaţia din Pireu joacă, pe teren propriu, cu Panetolikos.

Panathinaikos – PAOK LIVE STREAM Super League. După doi ani, la un pas de o nouă prezenţă în Liga Campionilor

Panathinaikos – PAOK LIVE STREAM Super League. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a jucat ultima oară în Liga Campionilor în sezonul 2016-17. PAOK Salonic a fost eliminată în turul trei preliminar de Ajax, grecii ajungând până în 16-imile din Europa League.