Stiri sportive

“Am spart uşa şi televizorul” REACŢIA nebună a lui Pancu

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, a acordat un interviu pentru FANATIK.RO, în care explică reacţia nervoasă avută în momentul în care a fost înlocuit la partida cu Unirea Slobozia. Idolul...
12.05.2014 | 10:50
Am spart usa si televizorul REACTIA nebuna a lui Pancu
ADVERTISEMENT

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, a acordat un interviu pentru FANATIK.RO, în care explică reacţia nervoasă avută în momentul în care a fost înlocuit la partida cu Unirea Slobozia. Idolul tribunei giuleştene susţine că Rică Răducanu l-a ajutat să treacă peste acel moment şi le transmite suporterilor că nu va renunţa la carieră în cazul în care Rapid va promova. De asemenea, Pancu îl susţine pe Voicu, care i-a atacat dur pe Zamfir şi Cristescu.

Salut Pancone! Şi-a format Rapid un complex în faţa Unirii Slobozia?

– Am obţinut cu foarte mare noroc un punct, deşi, pe final, puteam chiar să cîştigăm. Dar putem vorbi de un complex în faţa Unirii Slobozia şi este trist acest lucru.

ADVERTISEMENT

Crezi că Unirea face jocurile lui FC Clinceni?

– Nu ştiu asta, nu e problema noastră. Dar nici nu putem să le cerem celor de la Slobozia să evolueze cu noi cu prietenie sau cu duşmănie, aşa cum zicea patronul unei echipe mari din România (n.r. Gigi Becali) că aşteaptă de la adversarele echipe sale. La Rapid performanţele se obţin greu şi datorită acestui lucru cînd cîştigăm acum un meci sau, cum era cazul anilor trecuţi, un trofeu satisfacţia şi bucuriile sînt mult mai mari. Nu cerem mila nimănui, în tot acest campionat echipele şi-au dat viaţa cu noi pe teren. Cum joacă ei împotriva altor echipe e problema lor şi nu ne priveşte pe noi.

“Se simte că nu se doreşte promovarea Rapidului”

Arbitrajul cum ţi s-a părut?

– Am înţeles că am avut un penalty clar. Îmi aduc aminte de Teo Crăciunescu că în meciul de la Clinceni am scăpat în ultimul minut din prima repriză spre poartă şi putea acorda fără probleme pentru noi penalty şi cartonaş roşu pentru jucătorul lor. Deja sînt două două meciuri cu probleme, cu decizii luate împotriva noastră, avem tot dreptul să fim nemulţumiţi. Acum au fost şi aceste cartonaşe roşii şi, coincidenţă sau nu, urmează meciul cu Clinceni. Probabil că nici cei din Federaţie nu au fost foarte inspiraţi cînd l-au delegat tot pe Teo înainte de un meci cu Clinceniul. Totuşi, e clar un singur lucru, anume că nu ne va mai arbitra pînă la final.

ADVERTISEMENT

Simţi că nu se doreşte promovarea Rapidului?

– Şi Dumnezeu vrea să promovăm, oaspeţii au ratat ieri două lovituri de pedepasă. Sper să ne înşelăm, cu toate că în aer se simte că nu se doreşte promovarea noastră. Oricum mai sînt cîteva zile, pînă vineri noaptea vom afla cu siguranţă dacă vom avea drept de promovare. Ni s-au dat asigurări din club că nu va fi nici o problemă, deci noi ne vedem, în continuare, de treaba noastră.

“Mai bine că m-am descărcat pe teren, în trecut am spart uşa şi televizorul în vestiar”

În momentul schimbării ai avut o reacţie nervoasă.

– Da, da, da! Am fost foarte nervos şi este şi normal. Ar fi fost trist dacă aş fi fost bucuros, însă nu mi-a rămas decît să respect decizia antrenorului. Fiecare jucător se manifestă în modul lui, e mai bine că m-am descărcat pe teren pentru că ultima oară cînd am fost nervos a fost la o partidă cînd era Şumudică antrenor. Atunci m-am descărcat în vestiar şi am spart televizorul şi uşa şi a trebuit să le plătesc.

ADVERTISEMENT

Mai eşti supărat pe Moldovan pentru că a luat decizia să te înlocuiască?

– Nu! Am fost nervos două minute, atît. Pentru că am ajuns în spatele porţii şi m-a luat nea Rică la nişte glume, cu Caciureac, şi m-am calmat instantaneu.

Te-ai simţit umilit că ai fost înlocuit în minutul 20?

– Nu e vorba de umilinţă. Atît timp cît antrenorul consideră că trebuie schimbat un jucător nu ai ce să faci. Eu, în primul rînd, eram singurul jucător din echipa noastră care jucasem doar un meci în ultima săptămînă. Restul colegilor jucaseră şi cu Berceniul. Din punctul ăsta de vedere mă simţeam foarte odihnit şi începusem foarte bine partida. Dar a fost decizia antrenorului şi nu pot decît să o respect.

ADVERTISEMENT

“Sîntem iritaţi cînd auzim de tot felul de cumpărători falşi”

L-aţi cunoscut pe aşa-zisul şeic?

– Lăsaţi-mă în pace, nu mă mai enervaţi cu toţi şeicii! Mi se par nişte glume de prost gust şi pînă nu vom vedea ceva concret nu va mai vorbi nici un jucător despre aşa ceva. Lăsaţi-ne să ne concentrăm la problemele noastre fotbalistice, nu vrem să mai auzim de tot felul de cumpărători falşi. Sîntem iritaţi cu toţii cînd auzim această întrebare. Lăsaţi-ne!

Voicu i-a atacat dur pe Zamfir şi pe Cristescu. Îi împărtăşeşti afirmaţiile?

– Sînt de acord cu Voicu. Ar trebui să stea frumos în banca lor, să nu mai vină cu tot felul de zvonuri. Cînd au ceva concret să vină să ne spună şi la revedere! Fără zvonuri şi fără să ne încarce pe noi emoţional mai mult decît avem nevoie. Şi aşa avem o presiune foarte mare cînd intrăm pe teren.

Consideri că actualii patroni îşi bat joc de voi şi vă umilesc?

– E clar! Şi asta de atîta timp! Să ne lase în pace şi atunci cînd vor avea ceva concret să vină cu patronul, cu acţionarii la Pro Rapid şi atunci vom vedea ce este de făcut. Dar pînă atunci să nu mai lanseze nici un zvon. Pentru că mai avem cinci meciuri foarte, foarte grele. Să nu destabilizeze atmosfera!

“Dacă promovăm, nu mă las de fotbal”

Cum comentezi faptul că şeicul s-a plimbat cu elicopterul pe banii Rapidului, iar voi nu aveţi bani să vă deplasaţi cu avionul la partidele din campionat?

– Nu ştiu, nu cunosc… Dacă este adevărat nu am cuvinte… Nu cred că e posibil aşa ceva. Refuz! Nu, nu, nu…

Ce ar reprezenta pentru Rapid încă un an în liga secundă?

– Ar fi o tragedie. Un lucru total nemeritat. Nu mă pot gîndi la aşa ceva. Vreau Rapidul în Liga 1 de la vară.

Îţi menţii declaraţiile cum că te vei retrage dacă ratăm promovarea?

– Într-o proporţie foarte mare, dar nu sută la sută. Iar dacă vom reveni în Liga 1 voi continua la Rapid ca jucător. Cu siguranţă voi mai juca!

“O remiză muncită, o remiză de caracter. Caracter pe care îl avem doar noi, jucătorii, şi suporterii. Nu şi aceşti oameni (n.r Zamfir şi Cristescu), nişte nesimţiţi! Unii care vin în tribună ca să-şi dea aere la oficială” (Ionuţ Voicu)

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

ADVERTISEMENT
Tags: