Carousel hot news

PANCU a PLECAT în cantonament! Pe cît timp şi pe cîţi bani a semnat

UPDATE 15:50 / Daniel Pancu a semnat un contract pe un an cu Rapid şi a plecat la Poiana Braşov pentru primul stagiu de pregătirea al Rapidului. Acolo va aştepta concretizarea promisiunilor pe...
Autor: Silviu Ghering | 27.07.2015 | 13:53
PANCU a PLECAT în cantonament! Pe cît timp şi pe cîţi bani a semnat

UPDATE 15:50 / Daniel Pancu a semnat un contract pe un an cu Rapid şi a plecat la Poiana Braşov pentru primul stagiu de pregătirea al Rapidului. Acolo va aştepta concretizarea promisiunilor pe care i le-a făcut Valerii Moraru în şedinţa de azi de la ProRapid.

Pancu va avea un salariu de 2.000 de euro pe lună, jumătate din cît primesc unii dintre stranierii echipei, deşi una dintre cerinţele atacantului rapidist era tocmai eliminarea diferenţelor mari dintre salariile jucătorilor români şi cele ale fotbaliştilor străini!

RĂZBOIUL coeficienţilor pentru Ligă! Urmează o săptămînă GREA

Portarul Virgil Drăghia, în schimb, nu a plecat în cantonament, situaţia sa fiindîn continuare incertă.

**********************************************************************************************************************************

Prezentarea staff-ului tehnic a trecut, echipa a plecat la Poiana Braşov, dar problemele se înmulţesc la Rapid.

Daniel Pancu nu a fost de găsit toată dimineaţa, dar a apărut într-un final la ProRapid şi i-a băgat în şedinţă pe preşedintele Ovidiu Burcă şi antrenorii Florin Marin şi Mihăiţă Ianovschi. Mai mult, aflînd de noua problemă ivită, patronul Valeri Moraru a venit val-vîrtej la ProRapid.

STEAUA-PARTIZAN. Update / Mesaj de ameninţare de la ultraşii sîrbi

Condiţiile puse de “Pancone” pentru a se alătura lotului în stagiul de pregătire de la Poiana Braşov ţin, evident, de bani, dar nu neapărat de ai lui, ci de ai întregii echipe. El a cerut să fie plătite toate salariile restante, s-a săturat de nemulţumirile tuturor în această privinţă, vrea linişte şi condiţii bune de pregătire. În plus a pus condiţia şi ca toţi angajaţii clubului să ajungă cu salariile la zi.

STEAUA. EXCLUSIV / I-au găsit echipă lui Iancu. “Îl luăm! E ca Raul Gonzalez”

Apoi a pus problema diferenţelor mari de salarizare între jucătorii români şi cei străini. Liderul echipei giuleştene vrea să nu se mai facă aceste diferenţieri şi toţi jucătorii Rapidului să primească salarii cît mai apropiate ca valoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!