Pancu aşteaptă 10.000 de rapidişti pe Naţional Arena: “Nu visam la aşa ceva”

Tibi Demeter   
in Fotbal intern
30/03/2018, 13:42
Pancu aşteaptă 10.000 de rapidişti pe Naţional Arena: “Nu visam la aşa ceva”

Derby-ul dintre CSA Steaua şi Rapid, în liga a 4-a, se va desfăşura în faţa a aproximativ 20.0000 de spectatori, conform previziunilor făcute de către reprezentaţii celor două echipă. Ion Ion a anunţat că Steaua va avea circa 10.000 de susţinători, în timp ce Daniel Pancu se aşteaptă şi el la un număr similar din partea giuleştenilor.

“Cam acesta este şi numărul de suporteri rapidişti la care ne aşteptăm, în jur de 10.000. Nu ştiu cum se vor împărţi biletele, asta nu este treaba noastră. În vremurilea astea de criză va fi un eveniment special. Nu a visat nimeni în Liga a 4-a să se întâmple aşa ceva” a declarat Daniel Pancu într-o intervenţie avută la un post de televiziune.

Pancu, surprins de spusele lui Lăcătuş

Oficialul celor de la CSA Steaua a declarat că jucătorii au hotărât ca meciul dintre cele două echipe să se dispute iniţial la Chiajna: “M-a surprins că Marius Lăcătuş a spus într-o emisiune că a fost alegerea jucătorilor să joace la Chiajna. Eu ştiu că dacă aş avea 18-19-20 şi m-ar pune să aleg între Chiajna şi Arena Naţională înseamnă că nu iubesc fotbalul dacă aleg Chiajna” a mai spus Pancu.

Foto: Alex Paraschiv

Închide ×