Fotbal intern

Pancu, ironic după depunctare: “Abia acum devenim cu adevărat Rapid”

Daniel Pancu face haz de necaz după depunctarea Academiei Rapid. Fotbalistul afirmă că echipa nu s-ar numi Rapid, dacă n-ar trece prin situaţii delicate...
21.12.2017 | 17:51
Pancu ironic dupa depunctare Abia acum devenim cu adevarat Rapid

Pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc, Cristian Muscalu, Academia Rapid va pierde, la “masa verde”, meciul cu Tricolor, din 26 septembrie, pe care îl câştigase pe teren cu 3-1, după cum a hotărât Comisia de Disciplină a AMFB.

Daniel Pancu a trecut prin multe în cariera sa la Rapid, iar situaţiile delicate chiar fac farmecul acestei grupări. De aceea, idolul Giuleştiului face haz de necaz atunci când vorbeşte despre depunctare, dar redevine serios, când le promite fanilor promovarea.

Pancu le promite fanilor promovarea

“Abia acum suntem Rapid. Atrăseserăm suporterii de partea noastră, dar nu era de ajuns, abia acum că ne depunctează comisiile devenim cu adevărat Rapid. E în tradiţia clubului. Muscalu avea drept de joc de la AMFB şi tot AMFB ne-a depunctat că l-am folosit…”, spune Pancu.

Acesta îi ironizează în continuare pe cei de la AMFB. “Oricum, trebuia să pierdem 6 puncte, nu 3, pentru că Muscalu a jucat în două meciuri. Dar în al doilea nu poate fi găsit în raportul de joc. Nu ştiu cum au completat raportul, dar toată lumea ştie că a jucat, deşi nu poate fi găsit pe foaie la acel meci. Asta înseamnă Rapidul, şi cu depunctarea asta. Le transmit să ne bage în play-off cu 0 puncte, adică la 3 puncte de primul loc”, a mai afirmat “Pancone”.

Fotbalistul în vârstă de 40 de ani le dă asigurări fanilor că echipa va reuşi promovarea în Liga 3 în acest sezon. “O să ne facem o echipă cu care o să-i călcăm în picioare pe toţi. Schumacher a zis că nu ştie dacă vom promova? Atunci vă zic eu, promovăm sigur”, a încheiat Pancu.