Fotbal intern

Pancu e nemulțumit de ce se întâmplă la Rapid și anunță multe transferuri: „Vor mai veni jucători în toate compartimentele”

24.08.2019 | 20:31
Pancu e nemultumit de ce se intampla la Rapid si anunta multe transferuri Vor mai veni jucatori in toate compartimentele

Rapid a câștigat cu 1-0 partida jucată în Regie cu Poli Timișoara și a urcat pe locul 6 în Liga a 2-a, cu șapte puncte. Antrenorul Daniel Pancu nu este mulțumit de jocul echipei sale și anunță multe transferuri în următoarea perioadă. 

Pancu e nemulțumit de ce se întâmplă la Rapid și anunță multe transferuri

Pancu a dezvăluit la finalul partidei că șefii i-au promis întăriri în toate compartimentele, însă, în același timp, mulți jucători tineri vor pleca sub formă de împrumut. Rapid joacă la mijlocul săptămânii viitoare cu Daco-Getica în Cupa României, în timp ce în weekend are deplasare la Reșița în campionat.

„Nu cred că s-a pus vreun moment problema câștigătoarei. Am avut multe ocazii, însă ne-am încurcat la finalizare. Am avut un singur șut cadrat, iar acela a fost golul. Avem un mare dușman, gazonul, iar această problemă nu cred că se va rezolva prea curând. Eram sigur că marcăm și în 10. Am avut și mulți absenți azi. Am avut portar de U18, Pănoiu, la fel, un câștig. Victoriile ne dau moral și forța de a merge mai departe mult mai încrezători. S-a văzut crisparea.

A fost un atac întârziat a lui Lazăr la acel fault. E un jucător care intră tare. Sper ca jucătorul de la Timișoara să nu aibă probleme. Eu dau randament maxim sub condiții de presiune. Tot am promisiuni că mai vin transferuri. Sperăm că se rezolvă. Am nevoie și de jucători tineri, și de seniori. Mulți vor pleca sub formă de împrumut. Jucători aducem pe toate posturile: în atac, în apărare și la mijloc” – a spus Daniel Pancu la TV Digi Sport. 

Rapid le-a învins pe Chiajna și Poli Timișoara, a remizat cu Farul și a pierdut cu Turris Turnu Măgurele în actuala stagiune. Liderul clasamentului este tocmai nou-promovata Turris, cu maximum de puncte.

Tags: