VIDEO / “Pancu rămîne la Rapid! Obiectivul e promovarea!”

Vlad Roşca   
în Horia Ivanovici
17/08/2013, 18:57
VIDEO / “Pancu rămîne la Rapid! Obiectivul e promovarea!”
Pancu s-a împăcat cu Cristescu şi rămîne în Giuleşti!

În direct la FANATIK Show, Nicolae Cristescu a dezvăluit că Rapidul va avea ca obiectiv promovarea în Liga I.

“În primul rînd, nu a fost nicio grevă a jucătorilor, ci o întîlnire planificată. Am stat de vorbă cu ei, le-am explicat şi am ajuns la concluzia că trebuie să ne acceptăm soarta şi am stabilit că obiectivul nostru este promovarea în prima ligă, din primul an! Am stabilit cantonamentele, am făcut o listă cu ce jucători mai vrea Marian Rada, am renegociat contractele cu o mare parte din jucători, care au acceptat să le înjumătăţim. Practic, cine avea 4.000 euro pe lună, va încasa 2.000 de euro, iar dacă promovăm încasează şi diferenţa de 2.000 de euro pe lună ca primă de obiectiv. Rămîn şi Doman şi Tibi Bălan şi Pancu!

Chiar vineri am vorbit cu Pancu. Am fost supărat pentru că a declarat că intrăm în faliment. I-am spus <> Şi ne-am înţeles. Pancu va rămîne şi va avea un salariu mai mult decît rezonabil.” 

În ceea ce-l priveşte pe Emil Dică, Cristescu s-a arătat iritat de declaraţia dată de mijlocaş după plecarea de la Rapid: “Emil Dică nu a mai vrut, sub nicio formă nu rămîne în Liga 2. Nu îl înţeleg cînd spune că noi n-am făcut nimic pentru Rapid! Pentru că jucătorii, timp de 9 luni n-au încasat un salariu, iar noi, într-o lună, am plătit o primă şi 3 luni de restanţe salariale!”  

Vezi video:

 

Închide ×